INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Surdu, între Bulgaria şi Cipru » Ce echipe se bat pe semnătura fostului atacant al Stelei

Articol de - Publicat marti, 09 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 09 iulie 2013 23:18

Romeo Surdu şi-a reziliat în această vară contractul cu Apollon Limassol, dar nu duce lipsă de oferte.

Fostul atacant al Stelei şi al Rapidului e curtat intens de Anorthosis Famagusta, vicecampioana Ciprului, unde s-ar putea reîntîlni cu Rui Duarte, George Galamaz, Dan Alexa şi Juliano Spadacio.

De asemenea, pentru semnătura vîrfului de 29 de ani insistă şi Ludogoreţ. Şi aici ar da peste cîteva nume cunoscute din Liga 1, pentru campioana Bulgariei evoluînd Vitinha, Cosmin Moţi, Stanislav Genchev, Emil Gargorov şi Nemanja Milisavljevici.

Surdu a cîştigat în această vară Cupa Ciprului alături de Apollon, 2-1 cu AEL Limassol, marcînd al doilea gol al fostei sale echipe. De serviciile atacantului român mai sînt interesate şi o serie de echipe din Estul Europei, dar şi din Belgia, Italia şi Franţa.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (9)
walhalla
walhalla  •  10 Iulie 2013, 10:37

S-ar putea transfera la Ajaccio, unde ar face un cuplu redutabil de atac...Mutu si Surdu.

cuccci
cuccci  •  10 Iulie 2013, 09:46

Rui Duarte si Juliano Spadacio au fost dati afara de la Anorthosis, sau ma rog, si-au reziliat contractele sau asa ceva... oricum nu mai sunt in lotul lui Anorthosis.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Iulie 2013, 07:44
Postat de tatutzu pe 10 Iulie 2013, 00:46

Dacă scriați „semnătura fostului atacant al Rapidului” nu mai primeați prima de la cioban, așa-i? :)))

Da ma, ala nu da bani la echipa ( e nevoie de Hrebenciuc pentru a da bani la jucatori ) dar da bani la un neica-nimeni de ziarist ca sa nu scrie ca Surdu a fost la Steaua. Esti foarte istet. L-ai prins aici pe cioban. Nimic nu iti scapa tie mai Sherlock Holmes mic al internetului gesepist.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close