INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Surpriză de proporții » Un antrenor român l-ar putea antrena pe Ibrahimovici: "Conducerea îl vrea"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 decembrie 2015 10:50

Perioada de transferuri din iarnă ar putea oferi o mare surpriză, echipa unui român fiind direct implicată. Zlatan Ibrahimovici e dorit de cele mai puternice echipe ale lumii, dar și de o formație surpriză.

Atacantul în vîrstă de 34 de ani ar putea ajunge sub comanda lui Dan Petrescu la Jiangsu Guoxin-Sainty. Formația chineză are o nouă conducere care e hotărîtă să investească sume importante.

"Am vorbit deja cu cîțiva jucători mari, acum să vedem ce se va întîmpla. Conducerea îl vrea pe Ibrahimovici, dar nu știu dacă va dori el să vină. Dacă ar ajunge la echipa mea ar fi foarte bine", a spus Dan Petrescu la revenirea în România.

Contractul lui Ibrahimovici cu PSG va expira în vara anului 2016, însă suedezul are un salariu foarte mare, pe care chinezii par dispuși să-l plătească. Ibra ar putea fi convins să ajungă la formația lui Petrescu și datorită faptului că Jiangsu Guoxin-Sainty s-a calificat direct în grupele Ligii Campionilor Asiei de anul viitor.

15.000.000 €e cota de transfer a lui Ibrahimovici, conform transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
andrei.33
andrei.33  •  03 Decembrie 2015, 16:13

Il vrei la Steaua?

steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Decembrie 2015, 14:21
Postat de ottobraun pe 03 Decembrie 2015, 11:26

a declarat bursucea sa fie bagat si el in seama!

halpine, te doare rau venirea lui Reghe ?

ralucachisu
ralucachisu  •  03 Decembrie 2015, 14:08

vine la Steaua dupa C.E. din Franta 2016 , a zis ca acolo spera sa-l impresioneze pe Reghe ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează