INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECIZIE

Surpriză! Un român a fost numit ca selecționer al Moldovei » Va antrena și echipa de club în paralel

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2015 16:02

Antrenorul român Ștefan Stoica a fost numit selecționer al Moldovei, care tocmai l-a demis pe Alexandru Curteian. Tehnicianul își va păstra și funcția de antrenor principal al celor de la Zimbru Chișinău.

Faptul că este lider în campionatul Moldovei și are rezultate cît se poate de bune l-a propulsat pe Stoica în atenția șefilor Federației Moldovei de Fotbal.

Ștefan Stoica (48 de ani) se va ocupa de națională pînă la finalul actualelor preliminarii. Moldova nu are nici o victorie în Grupa G, unde are doar două puncte, ce-i drept, obținute cu Rusia și Suedia.

Zimbru are două puncte peste Șeriff și este la egalitate cu Dacia Chișinău. În ultima etapă a cîștigat cu 5-1 cu în fața celor de la Academia Chișinău, iar Rui Miguel (fost la Rapid) a marcat de 3 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zidane92
zidane92  •  21 Septembrie 2015, 16:35

Moraru baga banii la Zimbru unde e lider in Moldova si l-a luat pe rui miguel cel mai bun jucator si pe *** din julesti ii baga in faliment! Ce teapa le-a dat moldoveanul la *** , versat baiatu , mai smecher ca copos!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează