INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Szekely, salvat de Golanski » Unde va evolua fostul stelist

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 13:10

După 6 luni în care n-a reuşit să-şi găsească nici un angajament, Janos Szekely se va reapuca din nou de fotbal. Liber de contract după ce s-a despărţit de Volga Novgorod, mijlocaşul pentru care Steaua a plătit Oţelului 1,5 milioane de euro s-a încăpăţînat să prindă încă un contract în străinătate şi pîna la urmă a reuşit. Astfel, Szekely va evolua în următorul sezon în Polonia, la Korona Kielce, după ce a trecut probele de joc.

Fostul stelist a fost ajutat chiar de Pawel Golanski, cei doi fiind foarte buni prieteni, după ce la Steaua au împărţit camera în cantonamente. Fundaşul dreapta l-a recomandat la Kilece şi, după ce s-a antrenat cu polonezii timp de două săptămîni şi a bifat două partide de pregătire, Szekely a primit o ofertă concretă. Totuşi, faptul că nu a mai evoluat în ultima perioadă a contat, Janos fiind nevoit să accepte un salariu lunar mai mic de 10.000 de euro, atît cît cîştiga în Ghencea.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
yppy
yppy  •  23 August 2012, 20:22

" ...se va reapuca din nou de fotbal " .. ??? Ziaristi de 2 bani.

kily
kily  •  23 August 2012, 15:40

sa'l ia si pe frate'sau geaman, chipciu, cu el...!

powerpokerro
powerpokerro  •  23 August 2012, 13:49

marele jucator szekely kre a crezut k totu i se cuvine si a inceput sa dribleze fotbalul.....sa zica multumesc si la treaba dak nu vrea sa ajunga k mitea si multi altii..............

Vezi toate comentariile (3)
Comentează