INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

"Taifunul" Șumudică lasă prăpăd în urma lui » Detaliul interesant remarcat de turci

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 22:10

Instalat în vară la Kayserispor, Marius Șumudică a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Dintr-o echipă obișnuită cu lupta pentru salvarea de la retrogradare, Kayseri a ajuns sub comanda românului o trupă care emite pretenții în lupta pentru Europa. 

Duminică, echipa lui Șumudică s-a impus pe terenul lui Genclerbirligi, 2-1, meci în urma căruia gazdele au rămas fără antrenor după ce conducerea l-a demis pe tehnicianul Bakkal.

Astfel, este pentru a treia oară în acest sezon când un antrenor e demis după ce pierde cu echipa lui Șumudică, după ce Antalyaspor și Konyaspor au rămas la rândul lor fără "principal" după ce au căzut victime în fața lui Kayseri. 

După succesul cu Genclerbirligi, Kayserispor a acumulat 22 de puncte, fiind la egalitate cu Beșiktaș, ocupanta locului 3. Galatasaray e lider, cu 26 de puncte, la egalitate cu Istanbul B.B. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2017, 09:59

A trebuit sa vina Sumudica sa faca o echipa din Kayseri. Noroc, aliniere de planete, vraji, etc. Pana una alta, etapele se scurg si echipa il asculta. Sa asteptam finalul acestui an competitional.

valentinn10
valentinn10  •  21 Noiembrie 2017, 08:50

Daaa , bun rau *** asta, o catastrofa, el nici nu stia ca e antrenor dar l-au parat unii ca sa faca misto de el si el la cat e de nesimtit si de tupeist, a pus botul.La cat e de antrenor ramane sa mai reflectam, nu sariti cu laudele, discutam la final de campionat. *** *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  21 Noiembrie 2017, 01:58

bravo lui, asta chiar e antrenor, cam prost de gura si de caracter, dar un foarte bun antrenor, era foarte bun si la FCSB sau al nationala.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close