INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CF FUENLABRADA

Talent irosit » Cel mai tînăr marcator român în UCL a ajuns în liga a treia spaniolă :O

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 03 august 2012 20:10

La numai 23 de ani are deja două titluri în România şi e cel mai tînăr marcator român în UEFA Champions League, iar acum bifează şi primul transfer în străinătate.

Nu este însă unul la care visa. După un an în care s-a zbătut prin ligile inferioare din România, Răzvan Ochiroşii primeşte o mînă de ajutor din partea lui Cosmin Contra, antrenor la gruparea spaniolă de liga a treia CF Fuenlabrada.

Ultima dată la Prahova Tomşani, Ochiroşii speră să îl ajute pe Contra "aşa cum încearcă şi el să mă ajute pe mine". La DigiSport, Cosmin Contra a mărturisit că speră să-l relanseze pe fostul stelist: "Mulţi şi-au pus speranţa în el, dar a avut o cădere mare. Depinde doar de el să confirme şi, de ce nu?, să-l vedem la anul în Primera".

2 titluri are în palmares mijlocaşul, unul cu Steaua şi unul cu Oţelul

17 ani şi 153 de zile avea Ochiroşii în 2006, cînd a marcat în Liga Campionilor pentru Steaua împotriva celor de la ND Gorica

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
pitanicolas
pitanicolas  •  25 August 2012, 12:43

BAFTA SA AI !!!

lprep
lprep  •  04 August 2012, 08:29

Si Ochirosii precum si multi alti fotbalisti sint intitulati "mari valori" si mari sperante de catre ziaristi in primul rind . Daca Becali vrea un articol bun despre un jucator de-al lui , da si el citiva euro acolo si gata articolul . Si asta se intimpla cu toti conducatorii de club . Asa ca domnilor ziaristi nu mai "descoperiti " asa usor cu marile talente din fotbalul romanesc. Sau poate ca nu va pricepeti la fotbal !!!!!!!!!

dreamer123
dreamer123  •  04 August 2012, 02:16
Postat de ultras.nationalist pe 04 August 2012, 01:07

asa cum spuneti si voi are doar 23 de ani deci nu este inca prea tarziu pentru el,insa in opinia mea nu are un talent iesit din comun...ii doresc mult succes la noua sa echipa! si lui Contra dealtfel

noul mitea :))))) diferenta mare e ca ala macar a jucat la ajax f bine inainte sa se lase :)

Vezi toate comentariile (18)
Comentează