INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Tamaş, reacţie cu dedicaţie după transfer: "Aud că mulţi mă plîng"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 17:56

Stoperul Gabriel Tamaş a semnat azi cu gruparea engleză de liga secundă Cardiff City şi a fost prezentat oficial. (detalii + imagini aici)

Ex-stelistul a oferit o reacţie tăioasă după transfer:  "Nu ştiu de unde apar toate informaţiile în presă cum că ar fi fost discuţii la semnarea contractului meu sau că aş fi dat probe de joc.

Eu am plecat duminică alături de prietenul şi managerul meu, John Kirkland, am discutat amîndoi cu antrenorul şi preşedintele clubului, iar luni am făcut vizita medicală şi am semnat. Cine vorbeşte despre transferul meu se bagă în seamă. Nu este singura ofertă pe care am avut-o , dar am considerat că Anglia e cel mai bun loc unde să îmi continui cariera.

Mi-am făcut datoria unde am fost, am plecat cu capul sus pentru că nu suport să fiu umilit, aud că mulţi mă plîng, dar eu sînt fericit că m-am întors în campionatul unde există respect, onoare şi profesionalism".

"Gabi are toate calitatile necesare pentru a juca in Anglia, plus ca a mai jucat aici si cunoaste fotbalul. Stie exact ce se cere. Cardiff are o echipa buna si are sanse sa promoveze, au sanse sa joace in Premier League", a spus Jon Kirkland, agentul fotbalistului. 
 
 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
980200265347462
Radianu Mihai  •  27 August 2015, 14:19

Ba tamas! Golan te-ai nascut si Golan ai sa mori! Atata doar ca pe parcursul vietii ai devenit si ***! Sa fie de capul tau de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florianveress
florianveress  •  26 August 2015, 21:47

Cel mai mult plâng patronii de cârciumi din capitală, asta e sigur!

spinoza
spinoza  •  26 August 2015, 21:24

Pancu. Scuze!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează