INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Tamaș se felicită pentru transferul din Israel, în ciuda clauzei din contract: "Mă bucur că am ales așa"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 octombrie 2017 09:45

Gabriel Tamaș se declară mulțumit de transferul în Israel, la Hapoel Haifa, în ciuda faptului că are în contract o "clauză antibăutură", prin care oficialii israelieni s-au asigurat că nu va fi implicat în scandaluri.

"Campionatul din Israel este unul bun, sunt jucători de calitate și mă bucur că am ales să joc în această țară. Avem o echipă bună și din acest motiv suntem unde suntem în clasament. A fost o alegere bună să vin să joc în Israel", a spus Tamaș într-o publicație locală, citat de ziare.com.

Tamaș a semnat un contract valabil pentru un sezon cu israelienii și are o clauză care stipulează că fundașul central va fi dat afară de club în cazul în care va avea escapade.

Până acum, Tamaș a fost integralist în cinci dintre cele șase meciuri jucate de Hapoel Haifa în startul sezonului, iar echipa sa este încă neînvinsă, ocupând primul loc în campionatul Israelului.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
mere_acre
mere_acre  •  02 Octombrie 2017, 17:04

go for it !

ray51
ray51  •  02 Octombrie 2017, 11:21

Oare bea pe ascuns? Dar cu limita? Bravo lui daca s-ar fi lasat de tot de practica asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează