INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRATATIVE

WBA discută cu Auxerre transferul definitiv al lui Tamaş

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Englezii de la West Bromwich sînt foarte mulţumiţi de serviciile lui Gabriel Tamaş şi-au luat decizia de a-l cumpăra de la Auxerre.

"Tricolorul" a fost împrumutat de clubul din liga secundă în ianuarie, iar în acordul semnat cu francezii există o clauză potrivit căreia îl poate transfera definitiv la vară. West Bromwich i-a propus deja lui Auxerre suma de 800.000 de lire sterline, aproximativ 900.000 de euro, şi aşteaptă un răspuns.

Ex-dinamovistul a ajuns la Auxerre în 2007, cumpărat de la Spartak Moscova cu 3 milioane de euro. După un sezon, gruparea din Ligue 1 l-a cedat cu titlu de împrumut lui Dinamo, de unde a revenit în Franţa în decembrie 2009.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
 •  23 Martie 2010, 22:40

L-au monitorizat multa vreme, l-au testat si mai multa vreme si au aflat ceea ce toti fanii din Romania care nu si-au baut si ultimul neuron stiau de mult: Gabi Tamas e cel mai talentat stopper din Romania, mai talentat si decit Chivu! Intr-un viitor nu prea indepartat vor juca fundasi centrali la nationala Gabi Tamas si Dragos Grigore, baietii cu minunea! Si mai auzi pe cite unul ca Bonetti n-are habar de fotbal!

paul_bobo
paul_bobo  •  22 Martie 2010, 18:48

oamenii stiu pe ce sa dea banii.....forta dinamo...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează