INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Tănase și-a reziliat contractul cu Tianjin și vineri semnează cu o echipă dintr-un campionat puternic

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 19:49

Steaua l-a cedat pe Cristi Tănase la Tianjin Teda pentru 1 milion de euro. A stat doar 6 luni în China. Mijlocașul și-a reziliat contractul și este aproape de a reveni în Europa.

Jucătorul de 28 de ani vrea sub orice preț să prindă Euro 2016, așa că e gata să semneze cu Sivasspor, locul 15 în Turcia, anunță DigiSport.

Antrenorul de la Sivasspor este Okan Buruk se cunoaște bine cu Hagi și Gică Popescu, care i-au dat referințe bune despre Tănase.

Sînt șanse mari ca actele să fie semnate vineri. Tănase va deveni astfel coleg cu fostul dinamovist Djakaridja Kone și fostul jucător al lui Real Madrid, Cicinho.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
895275487232552
Baston Cezar  •  08 Ianuarie 2016, 15:13

alt las de la steaua , gen Bourceanu , Pintilii , Reghe care iau banii de la echipe si pe urma se dau loviti . asta e mentalitatea jucatorilor romani de aia sunt niste neadaptati sau manelisti

gabonne1982
gabonne1982  •  08 Ianuarie 2016, 10:17
Postat de edy91 pe 08 Ianuarie 2016, 03:08

Tanase daca ar fi jucat la inchidere, era super jucator. Nu stiu ce a cautat in flanc... Nu are viteza de extrema si nici dribling in regim de viteza... In schimb are capacitate f mare de efort, un sut f bun de la distanta si o viziune buna a jocului. Tin minte ca cel mai bun joc al lui la Steaua a fost in meciul cu Tel Aviv?! (o echipa israeliana in orice caz) in care a jucat la inchidere, pus de Ilie Stan, si a dat doua goluri si a calificat Steaua in primavara europeana, in ciuda faptului ca evoluase in acel meci cu un om in minus (un fault *** al lui Florin Costea, care in acel meci daduse gol inainte). In fine. Multa bafta Cristi Tanase, tine fruntea sus, si incearca si tu sa inveti limba engleza. Macar conversational. :)))

posibil sa ai dreptate cu Tanase la inchidere,dar un singur meci nu este relevant.Daca-l incerca in mai multe meciuri,am fi putut trage o concluzie clara

gabonne1982
gabonne1982  •  08 Ianuarie 2016, 10:14

Acum toti esuatii cauta sa se transfere,doar-doar vor prinde si ei un loc in lotul pentru Euro 2016

Vezi toate comentariile (27)
Comentează