INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TAS

TAS a decis cui îi dă titlul în Grecia! A judecat PAOK vs AEK » Analiză în timp record

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2018 18:35

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a respins apelul lui PAOK, ca nefondat, ceea ce înseamnă că rămâne în vigoare sancțiunea dată de Comisia de Disciplină a federației elene.

Jurnaliștii de la Gazzetta.gr au scris că oficialii lui PAOK au mers la TAS cu un dosar extrem de stufos și cu dovezi multe, sperând să obțină un rezultat favorabil.

În jocul cu AEK Atena, PAOK a avut un gol anulat după ce Fernando Varela a marcat în prelungiri, însă arbitrii au considerat că a fost ofsaid. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au făcut scandal, iar meciul a fost întrerupt. Ulterior, pe teren a intrat și patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, care avea asupra sa un pistol.

După aceste evenimente, Comisia de Disciplină a decis ca PAOK să piardă la "masa verde" meciul cu AEK. AEK Atena a câștigat campionatul matematic, având șase puncte avans față de PAOK, cu o etapă de final.

VEZI ȘI:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
10202925648180625
Eugen Qy  •  04 Mai 2018, 04:47
Postat de nea_vanea.60 pe 03 Mai 2018, 20:55

Normal! Pentru ca fusese offside.

Prin anii 60 , mai mult de jumatate din golurile echipei Dinamo erau la fel ca acela al lui Varela si fara exceptie, TOATE erau ACORDATE !! Acum nu mai inteleg nimic, intre timp s-au schimbat regulile dupa care se judeca fotbalul de catre arbitii ? P.S. pe vremea aia era o vorba : "In teren, Arbitrul este suveran!"P.S.2, Pacat, mare pacat de atata munca a lui Lucescu jr.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Mai 2018, 20:55
Postat de cneius pe 03 Mai 2018, 18:55

Esti in eroare cu "a avut un gol anulat după ce Fernando Varela a marcat în prelungiri, însă arbitrii au considerat că a fost ofsaid." Golul a fost VALIDAT apoi arbitrii s-au razgindit !

Normal! Pentru ca fusese offside.

cneius
cneius  •  03 Mai 2018, 18:55

Esti in eroare cu "a avut un gol anulat după ce Fernando Varela a marcat în prelungiri, însă arbitrii au considerat că a fost ofsaid." Golul a fost VALIDAT apoi arbitrii s-au razgindit !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează