INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MARSEILLE - FC NANTES 1-1

”Tătă” și coșmarul Payet! » Portarul român acuză după Marseille - Nantes: "E scandalos! O rușine!"

FOTO Reuters
FOTO Reuters

Articol de - Publicat luni, 05 martie 2018 09:50

Mijlocașul francez nu i-a mai dat gol portarului nostru, ca la CE 2016, dar lipsa lui de fair-play a fost decisivă în stabilirea rezultatului final.

La Euro 2016, în minutul 88 al partidei Franța - România (2-1), Dimitri Payet îi marca lui Ciprian Tătărușanu un supergol. Golul victoriei "cocoșilor" în cel mai bun meci al "tricolorilor" la acel turneu final.

Duminică, Tătă a dat din nou ochii cu Payet, în Marseille - FC Nantes 1-1. De astă-dată, mijlocașul lui OM n-a mai înscris. Însă în ultimul minut al celor cinci de prelungiri, la 1-0 pentru oaspeți, a recurs la un gest total lipsit de fair-play.

Gol neregulamentar

Confruntându-se cu o problemă la genunchi, "Tătă" a trimis balonul în aut, pentru a primi îngrijiri. Dar apoi, în loc să le dea nantezilor balonul înapoi, Payet l-a repus la un coechipier și apoi, în urma unui corner, Thauvin a egalat din apropiere. Un gol neregulamentar, venit în condițiile în care marseillezul Luiz Gustavo îl faultase pe Pallois, disperat să degajeze terenul.

"N-a fost gentleman"

"Payet ar fi trebuit să returneze mingea. Acesta e fotbalul. Deci, «trăiască fotbalul»! Gentlemanii dau mingea înapoi, ceilalți, nu. Ceilalți sunt isteții", a comentat antrenorul lui FC Nantes, Claudio Ranieri, susținut de specialistul cotidianului L'Equipe: "Faultul lui Gustavo a fost clar. Golul nu trebuia acordat". 

6 e nota primită de Tătărușanu în L'Equipe. A avut două intervenții reușite în partea secundă, la Bouna Sarr şi Payet

8 meciuri fără gol încasat are goalkeeperul lui FC Nantes în Ligue 1

"O rușine"

Tătărușanu s-a supărat rău pe gazdele de la Marseille pentru că n-au ținut un moment de reculegere înaintea fluierului de start, în memoria fostului său cochipier de la Fiorentina, Davide Astori. "E scandalos! O rușine!", a comentat portarul lui Nantes. Astori a încetat din viață în urma unui stop cardiac suferit în somn, în noaptea de sâmbătă spre duminică. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
169060557063831
Stefan Anghel  •  05 Martie 2018, 19:53
Postat de nae.11 pe 05 Martie 2018, 18:16

Dar de cele doua lovituri de la 11m refuzate lui OM , nu zici nimic Tatarusane?!

e nevoie de albitraje video,urgent ! ce sa spuna unu sau altu ca n-a vazzut fazza,dar albitraju video nu scapa mimic,deci mimao bucuresti in cupa pionierilor la popice !

nae.11
nae.11  •  05 Martie 2018, 18:16

Dar de cele doua lovituri de la 11m refuzate lui OM , nu zici nimic Tatarusane?!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  05 Martie 2018, 16:08

*** ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează