INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ST. ETIENNE - NANTES 3-0

Tătărușanu a primit cea mai mare notă deși a jucat doar 50 de minute! Căpitanul lui Nantes a răbufnit în presă după meci: "A râs de noi!"

FOTO: Twitter FC Nantes
FOTO: Twitter FC Nantes

Articol de - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 10:51

Ciprian Tătărușanu, portarul lui Nantes, a primit nota 6 în L'Equipe pentru cele 50 de minute jucate în St.Etienne - Nantes 3-0. A ieșit acuzând dureri la spate. ”Am explodat în ultimele 20 de minute, a fost o catastrofă”, s-a plâns antrenorul Vahid Halilhodzic. 

Din 12 august 2017, de când a debutat în Ligue 1, într-un meci contra lui Marseille, nu ratase niciun minut în campionat. 52 de meciuri la rând a fost titular în poarta lui Nantes.

Aseară însă, Ciprian Tătărușanu n-a mai terminat jocul cu St. Etienne (0-3). Durerile la spate resimțite chiar înaintea pauzei l-au scos din joc.

"A fost prima accidentare serioasă din carieră", mărturisea în 2016 la Fiorentina, unde a mai acuzat două episoade.

"Arbitrul a râs de noi!"

Internaționalul român a primit cea mai mare notă de la învinși, numai Pallois mai are 6 în L'Equipe, în rest a plouat cu 3 și 4!

După ce Tătă i-a cedat locul rezervei Dupé, s-a rupt filmul pentru "canari". "Am explodat în ultimele 20 de minute. Nu înțeleg ce s-a întâmplat, a fost o catastrofă", a spus antrenorul Vahid Halilhodžici.

3 goluri încasate din faze fixe, la primul fiind complice Dupé. Și căpitanul Diego Carlos s-a plâns de arbitrul Jerome Brisard. "După al doilea primit a râs de mine și mi-a zis «Vrei să mai prelungesc 4 mnute ca să mai încasați?». Este incredibil, arbitrii trebuie să conducă meciul, nu să-l complice", a spus brazilianul ce fusese eliminat în sezonul trecut, fix la același meci!, de Tony Chapron, după ce fusese faultat din spate de arbitru

8 meciuria lipsit Tătărușanu din cauza accidentărilor la spate în cele trei sezoane cât a apărat la Fiorentina

6 meciurifără eșec era seria pozitivă a lui Nantes în toate competițiile, ruptă vineri la Saint Etienne. Nantes nu mai primise 3 goluri de 54 de zile

VEZI ȘI: 

Ianis Hagi contra Messi? Gică Hagi a plecat aseară să negocieze transferul fiului său!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  01 Decembrie 2018, 12:16

Impresionant, "Este incredibil, arbitrii trebuie să conducă meciul, nu să-l complice", "A râs de noi!", a răbufnit după meci căpitanul lui Nantes... Păi despre arbitrajul lui Kovacs contra Craiovei la Botoșani ("Kosovo"), presa sportivă gigistă a vuit zile în șir într-un "protest tăcut" care le-a rămas la inimă oltenilor. Brava ziariști, acum plâng pe umărul lui Tătă'...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează