INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  MILAN

VIDEO Cum s-a descurcat Tătărușanu în primul amical al verii la Milan » Portarul român a evoluat o repriză cu Nice

Ciprian Tătărușanu
Foto: GettyImages
Ciprian Tătărușanu Foto: GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 10:34 / Actualizat duminica, 01 august 2021 11:37

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a evoluat în primul amical al verii pentru Milan. Portarul român a intrat în repriza a doua și a încasat un gol din penalty în confruntarea cu Nice, scor 1-1.

Ciprian Tătărușanu a fost folosit de antrenorul Stefano Pioli în a doua repriză și a primit un gol din penalty, însă a fost foarte aproape de a para șutul lui Gouiri. 

Titular în poarta milanezilor a fost folosit nou-venitul Mike Maignan (26 de ani), adus de la campioana Franței, Lille. Acesta pare să fie și favoritul antrenorului pentru noul sezon, după plecarea lui Donnarumma la PSG, mai ales că, în prima repriză, a avut parade de excepție și și-a salvat echipa de câteva ori.

Giroud, debut cu gol

Giroud a debutat pentru „diavoli” cu gol, atacantul francez a marcat chiar la prima atingere. S-a întâmplat în minutul 58, când francezul de 34 de ani a trimis cu capul în plasă dintr-o centrare venită din lovitură liberă.

Tătărușanu continuă la AC Milan

Calciomercato scrie că portarul român va continua la AC Milan, urmând a fi confirmat ca al doilea goalkeeper al echipei.

„Ciprian Tătărușanu este unul dintre cei mai experimentați. Ajuns în septembrie de la Lyon, românul a fost mereu pregătit, așa cum s-a întâmplat în Europa League, în meciul retur cu Sparta Praga. Tătărușanu va fi confirmat ca al doilea portar”, notează presa italiană.

De asemenea, din lot va face parte și Alessandro Plizzari (21 de ani), care va fi al treilea portar al echipei.

Citește alte știri despre internaționalii români:

Internaționalul olimpic român dorit de cluburi importante din Spania și Portugalia

Dorin Rotariu, gol la debutul oficial pentru Ludogoreț » Reușită deosebită a mijlocașului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
sibelius
sibelius  •  01 August 2021, 15:06
Postat de gazistu pe 01 August 2021, 14:12

doar la FCSB/Steaua a fost primul portar, ca l-a tinut Gigi, altfel era rezerva eterna... la fel si la nationala, desi erau portari mult mai buni si siguri ca el: Pantilimon, Lung Jr si D. Coman

A fost titular si la Fiorentina si la Nantes. Pantilimon a avut un sezon bun in toata cariera. Dani Coman era rezerva in liga I cand Tatarusanu apara in serie A.

gazistu
gazistu  •  01 August 2021, 14:12

doar la FCSB/Steaua a fost primul portar, ca l-a tinut Gigi, altfel era rezerva eterna... la fel si la nationala, desi erau portari mult mai buni si siguri ca el: Pantilimon, Lung Jr si D. Coman

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close