INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Tătărușanu, lăudat de doi foști "canari" » Moldovan: "Nu se panichează niciodată". Keșeru: "Un lider în vestiar"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 12:31

Doi atacanți români i-au făcut caracterizări pozitive portarului transferat de la Fiorentina. "Nantes a făcut o afacere bună", a spus Viorel Moldovan. Claudiu Keșeru l-a completat: "Tăcut, dar îți spune lucrurile în față". 

Tătărușanu nu a apucat să debuteze la noua echipă din Ligue 1, însă primește aprecieri pozitive. Doi dintre atacanții români trecuți pe la Nantes îl recomandă în fața fanilor. "Ciprian e foarte calm și echilibrat, dotat cu un plasament bun. Are o detentă excelentă pentru gabaritul său. Nu se panichează niciodată. Este un portar foarte bun, Nantes a făcut afacere bună transferându-l", l-a caracterizat Moldovan pe goalkeeprul de 1,96m.

"Este foarte profesiont"

Fostul secund al "naționalei" a fost completat, în declarațiile pentru Presse Ocean, de Keșerü: "Tătărușanu e foarte profesionist, nu vorbește mult, dar când deschide gura o face pentru a spune ceva. Și zice lucrurile verde în față. Este un tip corect, căruia îi place să rămână un pic mai în spate, dar e un lider al vestiarului"

42 de goluri
în 85 de meciuri a reușit Moldovan la Nantes în 3 sezoane și jumătate (2000-2004)

15 goluria în 93 de partide a marcat Keșerü pentru "canari" în perioadele 2004-2007 și 2008-2009

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează