INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AC MILAN - INTER 1-1

VIDEO Ciprian Tătărușanu, votat de fani cel mai bun jucător în AC Milan - Inter: „În cel mai delicat moment, a făcut ceea ce era nevoie”

Ciprian Tătărușanu, decisiv în Milan – Inter // FOTO: Imago
Ciprian Tătărușanu, decisiv în Milan – Inter // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 15:24 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 15:41

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost apreciat de fani după prestația din derby-ul AC Milan - Inter, scor 1-1, din Serie A.

Portarul român a apărat un penalty, în minutul 27, având o intervenție excelentă la execuția lui Lautaro Martinez.

Ciprian Tătărușanu, ales omul meciului AC Milan - Inter: „A arătat că e într-o formă excelentă”

Pentru evoluția sa în fața marii rivale, Ciprian Tătărușanu a fost ales de fani cel mai bun jucător al partidei, după cum a anunțat site-ul „diavolilor”.

„O singură intervenție în timpul meciului, dar una decisivă. În cel mai delicat punct al derby-ului, Ciprian a făcut ceea ce era nevoie. Când Inter a primit al doilea penalty, în minutul 26, Tătă l-a blocat pe Lautaro, cu  o intervenție sclipitoare. 

În al 7-lea meci ca titular de la accidentarea lui Maignan, Ciprian a dovedit că echipa se poate baza pe el în poartă, dovedind că este într-o formă excelentă.

Și, așa cum fanii au decis în aplicația noastră, a fost votat, așa cum merita, cel mai bun jucător al nostru în derby. Bravo, Tătă!”, scrie site-ul lui AC Milan.

12 meciuria bifat Tătărușanu în poarta Milanului de când s-a transferat de la Lyon în vara lui 2020, primind 13 goluri

Ciprian Tătărușanu, lăudat de Gazzetta dello Sport

„Ciprian este pentru rossoneri un nou erou. Un nou jucător fundamental în echipă și pentru rezultate. Nu a clacat, pentru că are 35 de ani, peste 400 de meciuri și 10 ani de echipă națională în spate. Uriașul român nu l-a depășit doar în înălțime pe Ibrahimovici (198 la 195 cm), dar mai ales ca impact asupra meciului. Nu trebuia să joace în astfel de partide și le-a marcat ca un fuoriclasse, cu un curaj de predestinat. 

Fanii erau încă îngrijorați după meciurile amicale din vară. Dar parada de la penalty demonstrează că Milan este pe mâini bune. Și asta n-a fost prima oară când Tătărușanu a intervenit decisiv. Antrenorul Pioli i-a dat încredere și românul a mai fost cu Torino, Roma și Porto", scrie Gazzetta dello Sport.

2 penalty-uriîn 87 de meciuri din Serie A a apărat Tătărușanu, precedentul fiind în fața lui Andrea Belotti (Torino), în februarie 2017. În total, s-a opus la 10 execuții din 60 în carieră

VIDEO Rezumatul meciului AC Milan - Inter 1-1

Citește și: 

Ciprian Tătărușanu explică penalty-ul apărat în AC Milan – Inter » Presa din Italia îl laudă după derby: „Eroul neașteptat”

Victorie mare pentru Răzvan Lucescu în Grecia + Stanciu, două pase de gol

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  08 Noiembrie 2021, 16:19

Super Tătă! Forza Milan!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează