INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA / SUPERLIG

Terim nu are nevoie de Bogdan Stancu şi îl va împrumuta în Turcia

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 20 iunie 2011 12:46

Atacantul Bogdan Stancu nu se află în vederile tehnicianului echipei Galatasaray, Fatih Terim, pentru noul sezon, şi ar putea fi împrumutat unei grupări din prima ligă din Turcia, informează cotidianul turc Fanatik, citat de Mediafax.

Potrivit sursei citate, Terim a discutat cu "impresarul Becali" şi i-a cerut să găsească o echipă pentru Stancu.

"Însă varianta transferului pare dificilă. În această situaţie cea mai bună soluţie este ca Stancu să fie împrumutat unei echipe din Super Lig", notează Fanatik.

Stancu joacă la Galatasaray din ianuarie 2011, fiind achiziţionat în perioada când antrenorul echipei era Gheorghe Hagi.

2 goluri în 14 meciuri a înscris Bogdan Stancu în campionatul Turciei pentru Galatasaray

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dan2010
dan2010  •  22 Iunie 2011, 01:31

Bogdan nu e rau, dar acum, vede toata lumea valoarea fotbalului romanesc!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne umflam in pene, dar cind te uiti sub pene? .........

dorelu
dorelu  •  20 Iunie 2011, 16:45

la cat habar au turcii in general si terim ( cine-i asta ? )in special la fotbal nu te mira nimic ! daca as fi fotbalist , turcia ar fi ultima tara in care as vrea sa joc ! ambitie multa dar o lipsa totala de inteligenta !

totdd
totdd  •  20 Iunie 2011, 15:12

l-au stricat samsari si pe asta. e bun stancu, degeaba vorbesc unii pe aici! a dat 13 goluri in tur si asa doar cu turul jucat tot a iesit pe doi golgeter. stancu trebuia sa mearga in anglia, acolo i se potriveste,parerea mea.sau in germania.poate e ajutat si reuseste.adnan polat e un gigi becali al turciei. nu la galatasaray facvi performanta.dar a fost inpins de samsari.....pacat de el.chiar e bun stancu

Vezi toate comentariile (10)
Comentează