INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VFB STUTTGART - UNION BERLIN 3-1

Toată lumea e la picioarele lui Maxim! Elogii din partea antrenorului și în presa din Germania: "Jos pălăria"

Articol de - Publicat marti, 25 aprilie 2017 09:41

Antrenorul şvabilor, Hannes Wolf, laudă evoluţia şi golul lui Alex Maxim din lovitură liberă, din meciul cu Union Berlin, 3-1. "O lovitură de geniu", atestă taboidul Bild.

Alexandru Maxim pare să se fi specializat în superexecuţii. După reuşita de la Bielefeld, când a marcat cu un lob de la 40 de metri, luni seară a deschis scorul pentru VfB Stuttgart dintr-o "directă" de la 20 de metri, în confruntarea cu Union Berlin, 3-1.

"O lovitură de geniu!", au remarcat reporterii tabloidului Bild, în timp ce antrenorul Hannes Wolf a insistat asupra importanţei reuşitei lui Maxim în economia jocului: "A dat drumul la robinet".

Golul din minutul 29, şut cu interiorul, «la păianjen», a fost cireaşa de pe tort pentru mijlocaşul de 26 de ani. Revenit pe postul său favorit, "regizor", el a impresionat şi prin calitatea jocului.

"Pase inteligente, execuţii periculoase la fazele fixe. Greu de oprit", a comentat bisăptămânalul Kicker sportmagazin. Iar Wolf, care multă vreme l-a ţinut pe bancă sau l-a trimis în tribună, a explicat revirimentul lui Alex: "Cheia, în ceea ce-l priveşte, este că a ajuns la forma care să-i permită să joace la acest nivel. Îmi scot pălăria în faţa lui!". 

"Maxim a fost cel mai bun de pe teren în prima repriză. Şi-a supus adversarii cu execuţiile sale. Ca-n zilele lui strălucite!"
Stuttgarter Zeitung, cotidian german

80 de minute a jucat Maxim cu Union. A fost aplaudat de fani la ieşirea de pe teren şi i s-a scandat numele

4 goluria înscris mijlocaşul român pentru VfB în 21 de apariţii la VfB în 2. Bundesliga

2 e nota primită de "tricolor" în cotidianul Stuttgarter Zeitung. Adică "foarte bine". "1" înseamnă "clasă mondială", "6" e cea mai mică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  25 Aprilie 2017, 11:12

Iar il ridica gesepeul in slavi dupa un gol. Saptamana viitoare o sa-l puneti din nou pe lista de transferari, ca nu mai are nevoie antrenorul de el. Hal de jurnalism ce faceti voi.

masim
masim  •  25 Aprilie 2017, 10:38

UN ALT COPIL TERIBIL AL FOTBALULUI ROMANESC; DE AR REUSI SA SE GANDEASCA NUMAI LA FOTBAL AR FI BENEFIC IN PRIMUL RAND PENTRU EL SI CHIAR SI PENTRU NATIONALA NOASTRA.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează