INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Torje, încântat de împrumutul la Karabuk: "Suntem mai mulţi români decât la Dinamo!" + Mesajul transmis lui Steliano Filip

Foto: Facebok/@torje11
Foto: Facebok/@torje11

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 august 2017 18:13

Gabriel Torje a fost împrumutat de Terek la Karabukspor pentru un sezon şi anunţă că se bucură de faptul că în Turcia va evolua alături de alţi 7 români.

"Mă simt bine, mai ales că suntem mulți români la echipă. Nici la Dinamo nu cred că erau atâția. Trebuie să-l așteptăm pe Alexe să se întoarcă, pentru că și el mai are contract, doar că e accidentat", a spus Torje înainte de a urca în avion, spre Turcia.

La Karabukspor, Torje îi va avea coechipieri pe Valerică Găman, Iasmin Latovlevici, Paul Papp, Cristian Tănase, Ionuţ Neagu, Gicu Grozav şi Marius Alexe. Prin comparaţie, Dinamo a avut în primul "11" al partidei cu Viitorul doar 6 fotbalişti români.

Fostul mijlocaş dinamovist a adăugat că discută aproape zilnic cu Steliano Filip şi l-a sfătuit pe actualul fundaş al "câinilor" să mai rămână în "Ştefan cel Mare" pentru încă un sezon.

"Cu Steliano, vorbesc aproape în fiecare zi. Cred că trebuie să facă un sezon bun cu Dinamo, să aibă un parcurs cât mai lung în Europa League și sigur va pleca și el", a adăugat Torje.

"E greu returul cu Bilbao, dar nu imposibil, mai ales că nimeni nu se aștepta la un rezultat bun la București. Sper să se califice, deși va fi cu totul alt meci acolo. Oricum, era clar că Dinamo se va întoarce acolo unde-i este locul"
Gabriel Torje

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează