INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Torje, LIVE pe Facebook cu fanii: "Vin cu Grozav la Dinamo, numai să ne lase să plecăm" » Despre o ofertă de la Steaua: "De ce să îmi fie rușine să spun?"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 ianuarie 2017 21:31

Gabriel Torje a stat de vorbă preț de aproape 20 de minute cu fanii, pe Facebook. A ținut să le răspundă câtorva care îl chemau la Dinamo.

A promis să dea un răspuns sigur în 2-3 zile, atunci când probabil i se va decide soarta. 

"Legat de Dinamo, deocamdată nu știu ce se întâmplă. Aștept. Să vedem, mai sunt vreo 8 zile din perioada de transferuri și aștept să vedem ce se întâmplă. Îl iau și pe Gicu cu mine. Dacă nu acum, atunci la vară.

Venim împreună. ”Câinii” mereu se adună, stau împreună. Cred că o să fie greu să se rezolve transferul în perioada asta scurtă. Probabil că se va afla în două-trei zile.

La vară îl iau pe Gicu, că e sătul de bani. Și eu sunt. Numai să ne lase să plecăm. Venim la Dinamo, numai să ne lase să plecăm. Asta e cea mai mare problemă", le-a zis Torje fanilor. 

....despre o posibilă venire la Steaua: "Cred că din toate declarațiile pe care le-am dat până acum se înțelege că n-aș putea să joc la Steaua. De ce să îmi fie rușine să spun «Niciodată la Steaua»?"

...răspuns pentru unul dintre fanii căre îi transmitea că va ajunge să joace la Concordia: "Chiajna e una dintre echipele care chiar are bani. Nu știu de ce te iei tu de ea". 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (29)
859797930833315
Alex Alexandru  •  25 Ianuarie 2017, 08:02

Daca erai amator mai intelegeam dar esti profesionist si te duci la ori ce echipa daca te vrea si esti platit bine!

bigdeal
bigdeal  •  25 Ianuarie 2017, 07:55
Postat de samertx pe 24 Ianuarie 2017, 23:54

Ce ai, mă? Care-i problema ta? :))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

samertx
samertx  •  25 Ianuarie 2017, 01:08
Postat de tzusti_reloaded pe 25 Ianuarie 2017, 00:43

:) DATA VIITOARE CAND AI CHEF DE TROACA..EVITA SA FACI CATERINCA IEFTINA.. SI VEI FI SERVIT LA FEL..ATATA POT SA TI ZIC.. SI E BINE SI LA NOI E CALD ... MERGI SI TE DUELEAZA CU CINE TI PLACE TIE DE OBICEI..OK?

***, să nu zic altceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează