INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Torje nu va continua la Konyaspor în sezonul viitor » Ce formații îl vor pe mijlocaș

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 20:48

Torje, care aparține de Udinese iar în sezonul trecut a evoluat la Konyaspor, a fost pus pe lista de transferuri de italieni. Cristi Opria, agentul jucătorului, a vorbit despre viitorul lui Torje.

"Torje este pus pe lista de transferuri a celor de la Udinese. Dacă pînă pe 19 iulie nu se rezolvă nimic, se va prezenta la reunire totuși.

O continuare la Konyaspor a căzut pentru că italienii nu sînt de acord cu împrumutul, vor să-l vîndă. Momentan sînt cîteva echipe interesate de el. Discut cu formații din Turcia, Rusia și Anglia.", a spus Opria la DolceSport.

Internaționalul român, 25 de ani,  a marcat de cinci ori în 27 de meciuri jucate la Konyaspor. Torje mai are contract un an cu Udinese și a mai evoluat la Granada și Espanyol.

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje potrivit transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mediash
mediash  •  14 Iulie 2015, 00:22

la chiajna ajunge

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Iulie 2015, 22:15

ce formatii il vor pe micutul mijlocas ? ete flesoc, avantul prabusirea alma ata, tractoristul kuban, energia verde antalya abia asteapta sa beneficieze de srviciile incomensurabilului pitic atomic din banatul romaniei, unicul, inegalabilul, fabulosul si shokantul gabi torje.

gannicus2014
gannicus2014  •  13 Iulie 2015, 22:13

hai la Dimano , e liber postul de bocitoare profesionista , te asteapta noile generatii de pudeli ( Patric Pietre , Tircovnicu , Steliana , Mieldelcearu , Brotariul , Moldoveanul ) sa-i inveti sa planga la comanda si sa invete ce inseamna umilinta sportiva

Vezi toate comentariile (6)
Comentează