INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Torje pleacă de la ruși! Impresarul a anunțat unde va juca fotbalistul și când se va întoarce la Dinamo + UPDATE Prima reacție a jucătorului

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 11:49

Gabi Torje (27 de ani) nu e pe gustul antrenorului de la Terek Groznîi, Rashid Rakhimov, și a prins în acest sezon doar 8 partide, în multe dintre ele intrând din postura de rezervă.

Cristea Opria, impresarul mijlocașului lateral, spune că Torje va reveni în Spania și că la Dinamo se va întoarce când se va retrage.

UPDATE 16:15

Gabriel Torje a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la Terek și îl contrazice pe impresarul său: "În primul rând, nu e adevărat că plec de la Terek. N-a fost nici o discuţie deocamdată şi mai mult ca sigur, 90%, 95%, voi rămâne aici, aşa că nu se pune problema să plec, nu a fost nici o discuţie. Obiectivul pe termen lung? Îmi doresc să reintru în circuitul echipei naţionale, să joc la echipa mea de club şi să-mi ajut echipa de club. Şi o carieră cât mai lungă, fără probleme şi fără accidentări, pentru că am fost destul de mult accidentat anul acesta şi am avut probleme destul de mari.

Revenirea la «naţională» nu depinde numai de mine, trebuie şi cine este acolo antrenor, cei din staff, să mă dorească. Eu voi da tot ce am mai bun din mine, voi încerca să joc meci de meci şi aştept să fiu din nou convocat când va fi nevoie. Sunt pregătit sută la sută pentru acest lucru şi îmi doresc să fiu la echipa naţională", a spus Torje pentru myfootball.ro.

ȘTIREA INIȚIALĂ

"Cred că Torje va reveni în Europa, dacă nu e folosit acolo unde joacă. Va juca pe unde a mai fost. Nu la Dinamo. La Dinamo va reveni pe la 33 de ani, când se va retrage. Sunt oferte din Spania.", a declarat Opria la TV Digi Sport.

"Eu m-aș aștepta ca Torje să fie selecționat la națională, dar am dubii când văd sistemul. Nici domnul Daum nu se prea pricepe, nu știu dacă apucă «bilet» pentru meciul cu Polonia"
Cristea Opria

Torje a jucat de-a lungul carierei pentru Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor și Terek.

3.000.000 €e cota de transfer a lui Torje, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
yeab
yeab  •  11 Mai 2017, 19:02

la pruși...

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  11 Mai 2017, 15:01

Deci stati linistiti. Va veni peste 10 ani. Pana atunci nu mai salivati dupa ceva ce nu este posibil.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Mai 2017, 14:26

Torje este în situația asta datorită acestui habarnist pe care l-a interesat doar comisioanele !!!! Mai are si tupeul să îl critice pe...Daum !!! L-a trimis peste tot pe Torje și nu s-a gandit la fostbalist ci numai la buzunarele lui.....impresarul lulii !!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează