INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ESPANYOL

Torje, trimis acasă de la antrenamentul lui Espanyol » Ce i s-a întîmplat mijlocaşului

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 03 ianuarie 2014 17:37

Mijlocaşul celor de la Espanyol Barcelona, Gabriel Torje, nu a putut efectua pînă la final şedinţa de pregătire de vineri dimineaţă a formaţiei catalane.

Presa catalană anunţă că jucătorul român avea febră şi a fost trimis acasă. Alături de Torje, s-a retras de la antrenament şi Sergio Garcia.

"Cei doi fotbalişti au fost nevoiţi să se retragă înainte de finalul antrenamentului, din cauza febrei provocate de un virus", se arată pe site-ul grupării Espanol.

Potrivit sursei citate, tehnicianul Javier Aguirre va afla sîmbătă dacă poate să conteze pe serviciile celor doi jucători pentru meciul de duminică, cu Osasuna Pamplona.

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (4)
talpaiadului
talpaiadului  •  04 Ianuarie 2014, 06:04
Postat de conasu_boeru pe 03 Ianuarie 2014, 20:05

Eu nu cunosc altul mai indolent si involuat ca si Ionita al vostru ! Daca tu il asimilezi pe Torje cu x sau y, si tu esti la fel de redus !

"Indolent" si "involuat" nu au grade de comparatie. "Ca si Ionita" nu are sens, "ca si" nu se foloseste niciodata ca locutiune prepozitionala de sine statatoare, ci doar ca parte a unor locutiuni de genul "ca si cum", "ca si cand" etc. Inainte de "si" nu se pune virgula. Asta asa, ca tot adusesi vorba de "redusi", "boerule"!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  03 Ianuarie 2014, 20:13

Are febra spaniola ...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  03 Ianuarie 2014, 20:05
Postat de kily pe 03 Ianuarie 2014, 17:50

nimeni si nimic nu'l mai salveaza pe torje! este tamas 2... devenit la fel de indolent ca si adrian cristea. este dauna totala, nu se mai poate recupera nimic din el...!

Eu nu cunosc altul mai indolent si involuat ca si Ionita al vostru ! Daca tu il asimilezi pe Torje cu x sau y, si tu esti la fel de redus !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează