INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPARTA PRAGA

Tot mai aproape de transfer! Fanii Spartei Praga îi cer lui Stanciu să plece de la echipă

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2018 10:00

Situația mijlocașului Nicolae Stanciu, 25 de ani, este tot mai complicată. Suporterii clubului Sparta Praga cred că ”numai dacă se transferă mai poate progresa în carieră”.

Într-o perioadă critică la club, fanii Spartei Praga îi cer nu doar antrenorului Zdeněk Ščasný, ci și căpitanului să părăsească echipa. În cazul jucătorului, motivul este altul. Nu vor să scape de Nicolae Stanciu. Din contră. "Tricolorul" e favoritul galeriei, susține presa locală. Suporterii îl avertizează însă că se va plafona în Cehia.

"Înainte, n-aș fi vrut ca Stanciu să fie vândut. Dar acum, chiar îi doresc să plece. Numai dacă se transferă de la Sparta mai poate progresa în cariera", a comentat un susținător al vișiniilor pe site-ului ziarului Sport. Un alt fan crede că "dacă toți ar fi la fel de buni ca Stanciu la Sparta, inclusiv conducătorii, n-am mai privi cu teamă la acest rușinos loc 5 din clasament".

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a fost unul dintre cei 11 jucători, alături de Chipciu, Niță și Vătăjelu, care au refuzat să se mai antreneze luni dimineață cu Zdeněk Ščasný, forțând demiterea tehnicianului după 5 înfrângeri și două egaluri în ultimele nouă etape.

2 aniși jumătate de contract mai are Stanciu la Sparta Praga, pentru care a reușit 10 goluri și 10 assisturi în 30 de meciuri de campionat

19meciuri are Stanciu la Sparta, reușind 4 goluri și 7 pase de gol

4.250.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt

Citește și:

Nicolae Stanciu a chemat-o de urgență pe Anamaria Prodan! Mijlocașul și impresarul vor să negocieze un transfer în iarnă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
observator_federal
observator_federal  •  11 Decembrie 2018, 13:46

Abia ce ne mai potolisem lacrimile după ce fotbaliștii Gazului îi uraseră din inimă lui Mihai Teja să plece la Fcsb... Acum iată suporterii Spartei rugându-se pentru viitorul idolului lor Nicușor Stanciu... Cum de suportă hârtia, cum nu se sparg displayurile de atâtea emoții?!

mosvasile
mosvasile  •  11 Decembrie 2018, 13:23

Voi aveti timp sa credeti vrajelile lu' Annamaria?!Cand a venit marele Stanciu-un metru juma'-la Sparta Praga, echipa era pe locul 2- la un punct in urma liderului de atunci,Victoria Plzen!Acum e pe 5,la...15 puncte in urma liderului Slavia Praga!Normal ca suporterii i-au luat la usuiala!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  11 Decembrie 2018, 13:01

Sa-l naturalizeze cehii, sa ne scape de el! Si Chipciu este dispus si disponibil, luati-l si pe el! N-avem noi norocu asta... :(

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close