INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer important pentru un portar din România! A semnat cu o echipă din prima ligă din Grecia

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 16:21

Portarul Dragoș Balauru a părăsit gruparea de eșalon secund Daco Getica București pentru a reveni în peisajul primei ligi.

Nu în România, unde s-a făcut cunoscut, ci în Grecia, unde va apăra buturile unei grupări din primul eșalon competițional. FC Levadiakos și-a asigurat serviciile portarului de 29 de ani pentru un an și jumătate.

Noua echipă a goalkeeper-ului român este situată pe penultimul loc în clasamentul la zi, cu doar 8 puncte după 14 partide disputate în acest sezon și are cea mai modestă apărare din campionatul Greciei la nivel de primă ligă primind 24 de goluri în acest sezon.

Dragoș Balauru a jucat în cariera sa la echipe precum FC Snagov , FCSM Târgu Mureș, U Cluj, Rapid, Viitorul și FC Voluntari. 

Va fi coleg la Levadiakos cu David Manga, fostul mijlocaș al celor de la ASA Târgu Mureș. 

levadiakos

200.000 €este cota lui Baluru pe transfermarkt 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează