INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transfer pentru Valentin Cojocaru! Portarul Stelei a plecat de la Crotone și a semnat cu o echipă cu pretenții

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 09:22

Valentin Cojocaru primește o nouă șansă de a apăra în Italia. Fostul goalkeeper al Stelei, 21 de ani, a fost cedat de Crotone, penultimul loc în Serie A, lui Frosinone, locul 2 în Serie B, echipă la care a și efectuat ieri primul antrenament.

La Crotone, unde Steaua l-a împrumutat un sezon, contra 250.000 de euro, Cojocaru n-a apucat să joace niciun minut.

Frosinone a retrogradat anul trecut din Serie A, însă are mari șanse de a reveni în primul eșalon fotbalistic din Italia după doar un sezon petrecut în Serie B. 

Francesco Bardi (25 de ani) este unul dintre portarii lui Frosinone. Acesta a fost împrumutat de la Inter și este goalkeeperul de bază de până acum al echipei.

Massimo Zappino este celălalt. Acesta are 35 de ani și a fost în trecut la FC Vaslui. A prins doar două meciuri în acest sezon în toate competițiile.

 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  18 Ianuarie 2017, 21:52

Titlu scris de un gigist: "Portarul Stelei a plecat de la Crotone și a semnat cu o echipă cu pretenții". Bai neica nimeni, *** ta e de fapt *** Stelei, daca tot esti *** Steaua lui gigi. Verzi sa nu uiti cand Chirichesi o sa plece de la Napoli sa scri si despre el ca "jucatorul Stelei, Chiriches a plecat de la Napoli".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

aius
aius  •  18 Ianuarie 2017, 14:35

Ma ziaristule ai dreptate,aia din serie,,B,, mai tare decat cei din serie

Vezi toate comentariile (2)
Comentează