INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Marius Marin, internațional U21, dorit de o formație de tradiție din Serie A: „Ar fi o oportunitate foarte mare”

Marius Marin ar putea ajunge în Serie A, la Torino
Marius Marin ar putea ajunge în Serie A, la Torino

Articol de - Publicat sambata, 18 aprilie 2020 15:25

Internaționalul U21 Marius Marin (21 de ani) a atras atenția mai multor cluburi din Italia. Prezențele constante de la Pisa, dar și faptul că este de ceva timp în anturajul naționalei U21 l-au adus acum pe mijlocașul central în atenția lui Torino. 

Toronews.net scrie despre interesul formației antrenate de Moreno Longo, care n-ar fi unul recent. Marin e monitorizat de mai multe luni, reușind să-i convingă deja pe șefi, care probabil vor face o ofertă celor de la Pisa în vară. 

Marin n-ar spune nu unei mutări la Torino, formație care ocupă locul 15 în Serie A. Mijlocașul central a oferit și o primă declarație pentru GSP.ro:

„Mă bucur foarte mult de această veste, sper din tot sufletul să trecem cu bine peste acestă perioadă și să demonstrez din nou pe teren și să ajung să joc din ce în ce mai sus. 

Îmi doresc foarte mult să joc în Seria A, este campionatul în care am visat să joc de mic, dar momentan sunt la Pisa și trebuie să termin campionatul aici, cu bine. Dar pentru mine ar fi o oportunitate foarte mare” - Marius Marin

20 de meciuriși 3 assist-uri are fotbalistul în acest sezon pentru Pisa, care e pe locul 11 în Serie B

300.000 de euroeste cota lui Marin pe transfermarkt

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristi Chivu, șocat de ce a găsit când a intrat prima dată în casa Adelinei: „Știam povestea și am văzut că avea și ea” + Ritual cu Zlatan la Ajax: „Ajunsesem supraponderal”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează