INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GETAFE

Transferabil! Interes uriaş pentru Cosmin Contra: Getafe cere 3 milioane de euro pe tehnician

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 16 decembrie 2014 10:03

Egalul obţinut cu Barcelona, scor 0-0, al doilea împotriva catalanilor, i-a crescut enorm cota lui Cosmin Contra, care n-a pierdut în faţa catalanilor de cînd a preluat-o pe Getafe în martie.
As anunţă că formaţia madrilenă negociază cu Guangzhou R&F transferul lui Contra în Asia. Chinezii i-au contactat pe reprezentanţii clubului din La Liga în privinţa tehnicianului român şi pentru transferul lui Medhi Lacen. Răspunsul spaniolilor? Trei milioane de euro pentru Contra sau cinci pentru ambii!

Guangzhou R&F ocupă locul trei în campionatul chinez şi caută un succesor pentru Sven Goran Eriksson, plecat la Shanghai SIPG.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (13)
freekick
freekick  •  17 Decembrie 2014, 11:18

Felicitări, Cosmin!

ipsilante
ipsilante  •  16 Decembrie 2014, 15:30

Contra nu are voie sa dea Spania pe China, indiferent de suma! E tinar si are timp de facut bani. Dar, una este sa-i faci ca Mourigno si alta, ca Olaroiu... Este cel mai bun antrenor din noua generatie iar viata i-a oferit sansa sa antreneze in prima Liga spaniola. Daca nu profita de ea, s-ar putea ca o a doua sa nu mai apara. Deci, Cosmine, ramai la GETAFE si uita China... Bafta!

muensteraner67
muensteraner67  •  16 Decembrie 2014, 14:29

Nu e un prost ca Rgehecampf, sper....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează