INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul carierei pentru Bănel Nicoliţă! Presa din Italia anunţă că ar putea ajunge la un club legendar! Se bate cu Simao Sabrosa şi Nery Castillo

Articol de GSP - Publicat marti, 11 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 noiembrie 2014 12:32

Conform sursei citate, Bănel Nicoliţă are avantajul că poate evolua pe ambele benzi şi o poate face şi în atac şi în apărare.

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă (29 de ani), care e liber de contract după despărţirea de Saint Ettiene, ar putea prinde un super transfer la Napoli, care caută un jucător liber de contract ce poate evolua în banda dreaptă, după accidentarea lui Lorenzo Insigne, a anunţat site-ul napolitoday.it.

Site-ul napolitoday.it a mai scris că pe lista napoletanilor se mai află portughezul Simao Sabrosa (35 de ani), mexicanul Nery Castillo (30 de ani), polonezo-germanul Piotr Artur Trochowski (30 de ani) şi belgiano-marocanul Yassine El Ghanassy (24 de ani).

Lorenzo Insigne a suferit o ruptură la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept şi urmează să fie indisponibil aproximativ patru luni. Insigne s-a accidentat în minutul 25 al meciului cîştigat de Napoli, scor 1-0, cu Fiorentina.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 18:28
Postat de bertino pe 11 Noiembrie 2014, 15:30

Banel? Napoli? HAHAHAHAAHHAAHAAHAHAHAHAAHAHHAA :-))))))))))))))))))))))))

Mijlocaşul Bănel Nicoliţă (29 de ani), care e liber de contract după despărţirea de Saint Ettiene, ar putea prinde un super transfer la Napoli, care caută un jucător liber de contract ce poate evolua în banda dreaptă, după accidentarea lui Lorenzo Insigne, a anunţat site-ul napolitoday.it. __ aha, s-a rectificat..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Noiembrie 2014, 18:27
Postat de bertino pe 11 Noiembrie 2014, 15:30

Banel? Napoli? HAHAHAHAAHHAAHAAHAHAHAHAAHAHHAA :-))))))))))))))))))))))))

..)) mai poate fi ceva de zis..) amuzant e ca stelistii sar ca arsi, ca de obicei, desi gitanul nu mai joaca la ei de o vesnicie. oricum articolul are unele indavertente.

xnread
xnread  •  11 Noiembrie 2014, 17:53

Buna ziua.Sa speram ca sansa-i va surade d-lui Nicolita in varianta napoletana iar acesta,va bifa un contract pe termen lung cu formatia din sudul Italiei ;-)

Vezi toate comentariile (23)
Comentează