INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul iernii pentru un român! La doar 6 luni după ce a retrogradat cu o echipă de Liga 1 e la un pas de Serie A

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 04 ianuarie 2015 20:43

După Nedelcearu, în Serie A ar mai putea ajunge încă un român. De această dată nu este vorba despre unul care joacă în Liga 1, ci la vecinii bulgari. 

Sergiu Buş este foarte aproape să se despartă de CSKA Sofia, fiind în negocieri avansate cu Genoa, surpriza din acest sezon din Italia, anunţă DigiSport.

Golgheterul Bulgariei, cu 10 goluri în 19 meciuri, Buş este pe o listă de 3 jucători de care CSKA ar vrea să se despartă pentru a face rost de bani.

Pe această listă se mai află Tonci Kukoc şi mijlocaşul Toni Silva. Atacantul de 22 de ani este în negocieri avansate cu Genoa, iar CSKA cere în schimbul său 1,5 milioane de euro, însă italienii vor să mai scadă din preţ.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
euce
euce  •  05 Ianuarie 2015, 11:30

cei mai pagubiti sunt cei de la CFR,ce zici nea MURI,la-i pierdut gratis,la voi nu era bun,acum iau bulgari bani buni pe el ....

plesan
plesan  •  05 Ianuarie 2015, 10:14
Postat de alexbibirica1 pe 04 Ianuarie 2015, 23:26

te rob eu frate ,e bine sa zicem lucrurilor pe nume ... bus a vrut la Steaua ... i-a dat mure lu' neagoitza si lu' nea gelu' , dar reghepinocchio a zis ca nu e bun de Steaua ! mure lui argatseala si lui bigi gecali ,oamenii care au avut ocazia sa-l ia liber de contract !

asa e,eu de cand l-am vazut in liga 1 ma gandeam ca ar fi bun la steaua dar asta e ,fiecare cu treaba lui fie buna sau rea..FCSB

turcescu
turcescu  •  05 Ianuarie 2015, 03:14
Postat de marianteus pe 04 Ianuarie 2015, 22:44

Ce naiba visati acolo? Voi nu stiti tactica lui Genoa? Cred ca are peste 100 de jucatori legitimati, pe care ii imprumuta prin toata lumea. Oricum ei cauta chilipiruri, nu o sa dea 1,5 mil pentru Bus never ever. Doar daca nu e vreo alta mishcutaltzie la mijloc (vezi un comision de platit la vreun agent)

LIGA BULGARA E O MIZERIE, NICI MACAR ACUM NU E PESTE A NOASTRA.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează