INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul lui Mutu în America de Sud prinde contur » Ce a anunţat preşedintele lui Racing Club!

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 12:38

Preşedintele clubului argentinian Racing Club, Victor Blanco, a declarat că atacantul Adrian Mutu, care a anunţat că va pleca de la AC Ajaccio, este o alternativă bună pentru formaţia sa, informează cotidianul Ole.

"Mutu este o alternativă bună pentru noi. Vom discuta în cadrul clubului despre un posibil transfer al său şi vom vedea ce va decide şi antrenorul Reinaldo Carlos Merlo", a spus Blanco.

Presa din Italia, care a preluat ştirea, anunţă că soţia lui Mutu, fotomodelul Consuelo Matos Gomez, îşi doreşte foarte mult ca Adrian să meargă în America de Sud, deşi tocmai ea se opusese în vară unui transfer la Boca.

Adrian Mutu (34) a anunţat că din ianuarie 2014 va semna o înţelegere pe un an şi jumătate cu formaţia Petrolul Ploieşti, urmînd să fie împrumutat pe această perioadă de la AC Ajaccio.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
agb87
agb87  •  12 Decembrie 2013, 15:11
Postat de steaua1986forever pe 12 Decembrie 2013, 13:00

majoritatea prostimii care scrie pe aici, "gazarii" care s-au dus la magazinul oficial al petrolului cerand deja tricou cu mutu, prostii aia care au imprimat deja astfel de tricouri, toti care si-au dat cu parerea pe la tv, etc...intr-un cuvant, toti ratatii care au luat de buna gluma lui Mucu de pe facebook.

Alea sunt prostii pe care le behai. Poate voi v-ati cumparat lana cu adrian cristea :)))

kily
kily  •  12 Decembrie 2013, 14:10

sa se duca sanatos! la noi nu mai poate evolua decat la un singur club: bamboo...

bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Decembrie 2013, 14:01

Probabil presedintele ala de la Racing face jocurile cuiva ca altfel e greu sa iti explicit !!! Eu urmaresc campionatul Argentinian care se transmite si pe coasta de vest a americii . Acolo inainte de tehnica, alearga aia de rup pamintul 120 de minute daca e cazul . Mutu la anii si lenea lui nu ar rezista nici un sfert de ora la ritmul ala .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează