INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Transferul lui Nicolae Stanciu analizat de doi antrenori importanți: ”Nu e deloc bine pentru națională”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 19:31

Mihai Teja, antrenorul celor de la FCSB, a vorbit despre informația bombă publicată azi de Gazeta Sporturilor: Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei naționale, se va transfera de la Sparta Praga la Al Ahli (Arabia Saudită), contra sumei de 10 milioane de euro.  

„Până la urmă, sunt bani foarte mulți la mijloc. Cred că a contat și salariul fotbalistului, e clar că toți jucătorii de fotbal se gândesc și la partea financiară. Fotbalistic, nu e bine pentru națională, nu e cel mai puternic campionat.

Poate exista un regres, dar, la cum îl știu pe Nicolae Stanciu, cu siguranță va putea face față în continuare la naționala României”, a spus Mihai Teja, la TV Digi Sport.

Ilie Dumitrescu: „E un pas înapoi în cariera lui”

Transferul lui Stanciu în Golf a fost comentat și de fostul mare jucător Ilie Dumitrescu.

„Hai să gândim pozitiv. Au mai fost jucători care au plecat în China, iar apoi au fost transferați de Barcelona.

La prima vedere, e un pas înapoi în cariera lui. Ideea e că, în momentul de față, tentația a fost foarte mare, iar el a acceptat-o”, a spus Dumitrescu, potrivit sursei citate. 

Va afecta transferul în Golf evoluția lui Stanciu de la națională?

DA
NU

Vezi și: Nicolae Stanciu, direct în topul transferurilor-record ale românilor » E depășit doar de Mutu și Chivu! Cum arată top 10

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ataraxia
ataraxia  •  28 Ianuarie 2019, 20:35

Nationala are numai de castigat. Si Vasvari (no offence) e peste piticania asta tatuata!

dinamo100
dinamo100  •  28 Ianuarie 2019, 20:33

Alt jucator esuat... Nu inteleg cum poate cineva sa ceara performanta selectionerului (oricare ar fi el) atata timp cat niciun jucator (niciunul!) nu reuseste sa evolueze decent meci de meci intr-un campionat din vestul Europei.

10155516176818582
George Visinescu  •  28 Ianuarie 2019, 20:17

Mentalitate de c***t! Mentalitate de român obosit! Pleci de la Anderlecht, unde nu jucai mai nimic, vii la Sparta, unde începi cât de cât să te miști și apoi pleci pentru bani la arabi și te irosești acolo! De căcat!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close