INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIMERA DIVISION

Trezeguet va fi coleg cu Pulhac la Hercules

trezeguet, juventus, hercules
trezeguet, juventus, hercules

Articol de GSP - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Dănciulescu a fost înlocuit rapid în atacul celor de la Hercules de David Trezeguet. Atacantul francez a semnat un contract valabil pe doi ani.

 

"Unul dintre obiectivele mele era să joc în campionatul spaniol după 10 ani la Juventus, iar din acest motiv am respins oferte din Italia sau Franţa. Este clar că ajung la o echipă modestă şi va fi diferit faţă de Italia, dar nu este o problemă pentru mine", a declarat Trezeguet, în vârstă de 32 de ani.

Trezeguet este cel mai bun marcator străin din istoria echipei italiene, cu 171 de goluri marcate în zece sezoane, în toate competiţiile (320 meciuri). El a câştigat de două titlul în Italia (2002, 2003) şi de două ori Supercupa Italiei (2002, 2003) şi a disputat finala Ligii Campionilor în 2003.

Mediafax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
flafy
flafy  •  31 August 2010, 18:15

respect pt ca a jucat 10 sezoane la o echipa putini fotbalisti in ziua de azi raman la o echipa asa milt timp!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează