INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROCES

Tribunalul Antidoping din Italia cere lui Chelsea "Dosarul Mutu"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Tribunalul Antidoping din Italia, cel ce îl judecă pe Mutu pentru consum de sibutramină, o substanţă interzisă, a confirmat că esenţial la dictarea pedepsei va fi faptul dacă atacantul Fiorentinei va fi considerat sau nu recidivist.

 

Ca să se edifice, organismul din Peninsulă a cerut clubului Chelsea dosarul cazului din 2004, cînd Adi, atunci la echipa londoneză, a fost depistat pozitiv cu cocaină şi, ulterior, suspendat pe 7 luni. Se crede că examinarea acestui dosar îi va ajuta pe judecători să vadă mai limpede situaţia. O asemenea iniţiativă neaşteptată riscă să complice apărarea românului fiindcă nu va putea cunoaşte această "carte" din mîna acuzării. Crucial de demonstrat este că nu există o corelaţie între cele două "derapaje".

Procurorul Ettore Torri a declarat că procesul va fi judecat "cu atenţie maximă", iar fapta e deja catalogată ca "agravantă", ceea ce ar putea duce la un an de suspendare. Mutu speră să scape cu maximum patru luni. Verdictul se va da în prima jumătate a lunii aprilie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  04 Martie 2010, 20:34

Adica Maria o fost fata mare in 2004, o nascut cu bine si, in 2010 iar ii fata mare?!? Cu orice chichite avocatesti, Mutu este recidivist. Si, din cate stiu, italienii nu glumesc cu dopingul.

 •  04 Martie 2010, 19:00

Acel dosar este asul din maneca procurorilor,e clar ca nu va scapa cum ne-am fi dorit noi romanii.Pacat de el ca nu are si minte,pe masura talentului.Dca la varsta de 31 ani,dupa ce s-a ars odata cu cocaina,nu stie sa-si duca singur lana,n-are decat sa suporte consecintele nechibzuintei sale.PACAT!

 •  04 Martie 2010, 11:18

LIMBA ROMANIAAAAAA....AOLEUUUUUU... -"esenţial al dictarea pedepsei" - "indcă nu va avea putea cunoaşte" LASATI-VAAAAAAAAAAAA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează