INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

Tudor Băluță exultă după transferul la Brighton: „E cea mai bună decizie din viața mea, totul e incredibil!”

Tudor Băluță Foto: brightonandhovealbion.com +3   FOTO
Tudor Băluță Foto: brightonandhovealbion.com

Articol de GSP - Publicat joi, 31 ianuarie 2019 20:22

Tudor Băluță (19 ani) a semnat astăzi cu Brighton și s-a declarat foarte fericit la prezentarea sa la noua echipă. Acesta a semnat pe trei ani, însă până la finalul acestui sezon va fi împrumutat la Viitorul.

„Sunt foarte fericit. E o zi extraordinară pentru mine și e cea mai bună decizie din viața mea. Abia aștept să încep munca aici, în vară. Am ales clubul pentru facilități și pentru tot ce există aici. Terenurile de antrenament, staff-ul, echipa, stadionul, totul e incredibil și am luat hotărârea corectă. A fost mereu visul meu să joc în Anglia și acum sunt aproape de a reuși asta, abia așteptă să evoluez pentru club.

Urmăresc Premier League și fotbalul e spectaculos aici, e multă calitate și sunt jucători buni, echipele sunt grozave și meciurile sunt imprevizibile”, a declarat Tudor Băluță.

Mijlocașul și-a făcut și o scurtă caracterizare: „Sunt un jucător destul de versatil, pot juca la mijloc și în apărare, e important să mă dezvolt cât mai mult. Vreau să-mi ajut echipa, să joc cât mai mult posibil. Până acum, sezonul a fost unul bun pentru mine în România și duminică vom relua campionatul. Până la final vreau să joc cât mai bine. Am debutat deja la națională în octombrie și a fost un moment extraordinar. Familia e foarte mândră de mine că joc pentru națională la vârsta mea, e ceva ce vreau să continui să fac”.

Citește și:

Hagi, prima reacție după ce l-a dat pe Băluță în Premier League: „Primim o sumă frumoasă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
mountytoma
mountytoma  •  01 Februarie 2019, 10:35

Baiete, sa fii constient ca abia acum incepe greul! Sa muncesti si mai mult, sa fii serios, sa nu te culci pe-o ureche cum au facut atatia tineri promitatori care s-au ratat, intorcandu-se cu coada intre picioare! Ia exemplu de la Razvan Marin! Mult succes!

943304062358012
Olariu Ilie  •  01 Februarie 2019, 09:52
Postat de gazistu pe 01 Februarie 2019, 09:23

Urat om , acest Baluta, sincer, !! poate eu vb d.p.d.v al unui barbat, dar as fi curuios de niste pareri feminine... Personal,ca barbat, il vad in om foarte urat pe acest baiat, chiar foarte urat., insa ca fotbalist nu trebuie sa fi frumos ci sa areti multe pe teren. Succes in cariera, Tudor "frumosule" :=)))

Îți dai seama cât de prost ești?? Se vede ca îți lipsesc cei 7 ani de acasă. Probabil că ești mai urât ca el cu cel puțin 2 clase. Ce are el și nu ai tu:bani la care tu doar în vise o sa ii ai , o femeie adevarata pe care tu nu o sa o ai niciodată, ci mai degrabă o mica laba când o sa urmărești ce bunăciune are.

gazistu
gazistu  •  01 Februarie 2019, 09:23

Urat om , acest Baluta, sincer, !! poate eu vb d.p.d.v al unui barbat, dar as fi curuios de niste pareri feminine... Personal,ca barbat, il vad in om foarte urat pe acest baiat, chiar foarte urat., insa ca fotbalist nu trebuie sa fi frumos ci sa areti multe pe teren. Succes in cariera, Tudor "frumosule" :=)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează