INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BRIGHTON

BRIGHTON // FOTO Tudor Băluță, primele impresii: „Managerul are reputația asta! Mă avantajează” » Le-a vorbit englezilor despre România U21

Tudor Băluță +1   FOTO
Tudor Băluță

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 21:45

Tudor Băluță, 20 de ani, a vorbit pe site-ul lui Brighton cum a trăit performanța de la EURO 2019 și victoria împotriva Angliei.

După ce managerul Graham Potter, 44 de ani, l-a lăudat pentru evoluția din meciul de debut la Brighton, mijlocașul Tudor Băluță a fost protagonistul unui interviu pe site-ul oficial al clubului. Englezii au fost curioși să afle cum a trăit internaționalul român performanța de la EURO 2019 la tineret, unde România a ajuns în semifinale, după ce a învins Anglia în faza grupelor cu 4-2.

„Cred că viitorul se anunță foarte strălucitor pentru naționala României. Avem o generație tânără și talentată. Mulți vor face pasul către echipa mare și vom avea o bază pe care să construim și să progresăm. Am terminat primii într-o grupă extrem de dificilă și sunt fericit pentru felul în care au mers lucrurile.

Nu voi uita niciodată acest lucru, mai ales că am avut multe de învățat. Victoria cu Anglia ne-a ridicat mult cota și moralul și am primit multe laude. A fost un meci nebun, care s-a terminat bine pentru noi. Nu a fost ușor, pentru că Anglia are o echipă bună, dar am luptat până la final și rezultatul a arătat de ce suntem capabili”, a povestit mijlocașul în vârstă de 20 de ani.

Tudor Băluță, lăudat de managerul lui Brighton: „A arătat deja de ce este capabil!”

Primele impresii la Brighton

Băluță se antrenează doar de o săptămână sub comanda lui Graham Potter, beneficiind de o vacanță mai lungă față de ceilalți jucători, tocmai pentru că a fost EURO 2019.

„A fost o săptămână frumoasă, am fost primit foarte bine și am avut timp să mă acomodez atât cu ceilalți jucători, cât și cu clubul. Cred că m-am descurcat bine în această perioadă, în care am disputat și un meci amical, și sunt mulțumit de ceea ce se întâmplă.

Managerul are o reputație că promovează jucătorii tineri, ca mine, și le dă șansa de a juca, ceea ce este foarte important. În plus, are un stil ofensiv, așa cum și eu sunt obișnuit, iar acest lucru va fi bine și pentru mine, și pentru echipă”, a declarat fostul jucător al Viitorului.

Citește și:

Gigi Becali continuă negocierile pentru Bradley de Nooijer: „Am ajuns la 850.000 de euro cu el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează