INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Turcii anunță că Ionuț Lupescu e în negocieri pentru a lucra la un club mare! Prima țintă: un jucător de la FCSB + Reacția fostului fotbalist

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 17:34

După ce în martie a pierdut alegerile pentru președinția FRF, Ionuț Lupescu se pregătește să revină în fotbal.

Turcii de la Fotospor anunță că Ionuț Lupescu, 50 de ani, negociază venirea la Fenerbahce. Fostul internațional s-ar fi întâlnit deja cu Ali Koc, președintele lui Fener, și ar urma să devină directorul sportiv al turcilor, în locul lui Damien Comolli.

19titluri de campioană a Turciei are Fener, ultimul în 2014

Îl aduce pe Man?

Site-ul sporundibi.com scrie că Lupescu, fost șef al Comisiei Tehnice al UEFA, i-ar fi promis lui Koc că o va transforma pe Fenerbahce într-o echipă atractivă din Estul Europei.

Astfel, Lupescu ar putea fi cheia transferului lui Dennis Man, 19 ani, de la FCSB la Fenerbahce, atacantul fiind dorit cu insistență de turci.

3.500.000 €este cota lui Man, potrivit transfermarkt.com

LUPESCU NEAGĂ

Contactat de GSP.RO, Ionuț Lupescu a negat informațiile oferite de presa din Turcia: „Nici vorbă! Nu am negociat cu Fenerbahce”.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
para.para
para.para  •  16 Ianuarie 2019, 21:08
Postat de mosvasile pe 16 Ianuarie 2019, 19:00

Daca Man e atat de valoros,de ce nu reuseste Becali sa-l vanda nici macar in Turcia si asteapta ajutorul vreunui antrenor roman?

E valoros doar in paginile hartiei de impachetat peste. Becali singur nu poate sa-i faca reclama, trebuie ajutat. Cum ? Uite dovada vie care apare zilnic online si la chioscuri.

mosvasile
mosvasile  •  16 Ianuarie 2019, 19:00

Daca Man e atat de valoros,de ce nu reuseste Becali sa-l vanda nici macar in Turcia si asteapta ajutorul vreunui antrenor roman?

luker
luker  •  16 Ianuarie 2019, 18:56

Blugi. Daca iei acu o pereche de Man, 15 bulioane. La vara perechea 30 de bulioane. In doi ani, direct 100.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează