INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

UDINESE - LAZIO 0-0. Ștefan Radu, lovit și schimbat! Bilanț îngrijorător pentru român în meciurile postpandemie

Fundaşul român a rezistat doar 51 de minute în deplasarea de la Udinese, 0-0. foto: Guliver/Getty Images
Fundaşul român a rezistat doar 51 de minute în deplasarea de la Udinese, 0-0. foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2020 15:16 / Actualizat joi, 16 iulie 2020 15:36

UDINESE - LAZIO 0-0. Ştefan Radu n-a terminat decât un meci din şapte postpandemie! Fundaşul român a rezistat doar 51 de minute în deplasarea de la Udinese, 0-0.

Continuă declinul trupei considerate drept principală contracandidată la scudetto a lui Juve înaintea pandemiei. Remiza albă de la Udine a rupt lanţul celor trei eşecuri, dar nu a rezolvat definitiv problema.

Biancocelestii chiar au probleme fizice, iar acuzaţiile la adresa nutriţioniştilor şi a staffului medical au distrus atmosfera în vestiar, adăugându-se nemulţumirilor legate de restanţele salariale. Fundaşul român a ajuns la patru meciuri la rând în care este scos, din cauza crampelor sau a accidentărilor!

Simone Inzaghi: „Nu mai am rezerve”

„Limitat după o lovitură încasată în prima repriză (înlocuit puţin după pauză). Dar nu a fost oricum seara lui”, a explicat Corriere dello Sport nota 5,5 acordată, pentru 51 de minute bifate pe Dacia Arena. 

„S-a descurcat cu experienţă şi şi-a acoperit zona, dar apoi n-a mai putut şi a ieşit”, a completat Gazzetta dello Sport (nota 6). Antrenorul Simone Inzaghi a oferit acelaşi alibi de la restartul campionatului: 

„Nu am rezerve şi folosesc mereu aceiaşi jucători, rotaţia nu există! De aceea ne lipseşte luciditatea şi ratăm goluri pe care le marcam uşor altădată. Suntem a treia forţă din Serie A, iar cifrele arată că alergăm la fel ca înainte de carantină”. Pe final, portarul Strakosha a salvat punctul biancocelestilor, iar De Paul a nimerit bara. Şi locul 3 e în pericol.

Nu le pot reproşa nimic jucătorilor, ei au dat totul pe teren. Pentru a ne fi luptat la titlu aveam nevoie de cei şase accidentaţi, la mijloc suferim cel mai tare. Pauza ne-a ruinat, dar încercăm să terminăm demn sezonul” - Simone Inzaghi, antrenor Lazio

446 de minutedin 630 posibile a jucat Ştefan Radu în şapte partide după restartul Seriei A; doar cu Torino a fost integralist. Avea 17 din 22 de meciuri "da capo al fine" în campionat înaintea pandemiei

VIDEO. Rezumatul meciului Udinese - Lazio 0-0

Citește și alte știri din Serie A: 

SASSUOLO - JUVENTUS. Meci nebun în Serie A, cu Vlad Chiricheș titular » „Bătrâna Doamnă” conducea cu 2-0 în minutul 12, apoi a început thriller-ul!

SASSUOLO - JUVENTUS 3-3. Maurizio Sarri nu-şi explică scurtcircuitul campioanei: „Mă lasă perplex"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează