INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LOCUL 3 LA MISS ITALIA

Uite ce fată are antrenorul lui Goian la Palermo!

Articol de - Publicat miercuri, 31 martie 2010 00:00

Palermo are cu ce se lăuda în acest sezon. Aflată pe locul 4, în luptă directă pentru poziţia care duce în play-off-ul Ligii Campionilor, trupa siciliană şi-a tras şi o imagine europeană. Antrenorul Delio Rossi poate depune mărturie. Greta, fata tehnicianului lui Dorin Goian, s-a licenţiat în Marketing Management, obţinînd nota maximă la lucrarea "valorificarea stadioanelor de fotbal, experiment asupra segmentului şcolar".

La examenul susţinut la Universitatea Bocconi din Milano a participat şi antrenorul lui Palermo, căruia i-a sunat celularul în aulă chiar în timpul susţinerii licenţei şi care şi-a filmat fata cu telefonul mobil. "Tata m-a felicitat, dar n-a fost atît de generos cu complimentele pe cum o face cu jucătorii", a recunoscut Greta, fostă concurentă la Miss Italia 2007 (locul 3).

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează