STRANIERI    •   GRECIA

ULTIMA ORĂ Campionatul din Grecia se decide iar la comisii: depunctare după incidentele de la derby

FOTO: Gazetta.gr

FOTO: Gazetta.gr

Vineri, 12 Octombrie

AEK Atena a fost depunctată cu 3 puncte după incidentele de la derby-ul cu Olympiakos, scor 1-1. Campioană sezonul trecut după ce PAOK Salonic, formația lui Răzvan Lucescu, a fost depunctată de comisiile elene, AEK are de suferit la rândul ei. Derby-ul cu Olympiakos, de pe teren propriu, disputat pe 7 octombrie, a fost unul marcat de incidente. Federația a publicat astăzi sancțiunile: 3 puncte deduse, 2 partide fără spectatori pe teren propriu și o amendă de 73.250 de euro.

AEK acumulase 13 puncte în primele 6 etape. O eventuală depunctare i-ar duce la 6 puncte în spatele formației lui Răzvan Lucescu, liderul provizoriu al Superligii din Grecia

Răzvan Lucescu e pățit

Răzvan Lucescu a acuzat îndelung decizia Federației din sezonul precedent, când indicedentele din finalul partidei cu AEK l-au costat titlul. PAOK a pierdut atunci partida la "masa verde", a fost depunctată cu 3 puncte și a început noul sezon cu un deficit de două lungimi.  

Vezi și: Amendă imensă primită de Răzvan Lucescu! Cât plătește pentru comparația cu ”Germania lui Hitler”

Comentarii (1 ) Adaugă comentariu

Sebastian Alexandru  •  13 Octombrie 2018, 09:20

*** nu se pot exprima cu cuvintele lor și doar imită termeni din alte sporturi. Întelegeti ceva din fraza „ a fost depunctată cu 3 puncte și a început noul sezon cu un deficit de două lungimi.” ?????

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase