INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

ULTIMA ORĂ Campionatul din Grecia se decide iar la comisii: depunctare după incidentele de la derby

FOTO: Gazetta.gr
FOTO: Gazetta.gr

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 octombrie 2018 19:17

AEK Atena a fost depunctată cu 3 puncte după incidentele de la derby-ul cu Olympiakos, scor 1-1. 

Campioană sezonul trecut după ce PAOK Salonic, formația lui Răzvan Lucescu, a fost depunctată de comisiile elene, AEK are de suferit la rândul ei. Derby-ul cu Olympiakos, de pe teren propriu, disputat pe 7 octombrie, a fost unul marcat de incidente. Federația a publicat astăzi sancțiunile: 3 puncte deduse, 2 partide fără spectatori pe teren propriu și o amendă de 73.250 de euro.

AEK acumulase 13 puncte în primele 6 etape. O eventuală depunctare i-ar duce la 6 puncte în spatele formației lui Răzvan Lucescu, liderul provizoriu al Superligii din Grecia

Răzvan Lucescu e pățit

Răzvan Lucescu a acuzat îndelung decizia Federației din sezonul precedent, când indicedentele din finalul partidei cu AEK l-au costat titlul. PAOK a pierdut atunci partida la "masa verde", a fost depunctată cu 3 puncte și a început noul sezon cu un deficit de două lungimi.  

Vezi și: Amendă imensă primită de Răzvan Lucescu! Cât plătește pentru comparația cu ”Germania lui Hitler”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
10153717967114175
Sebastian Alexandru  •  13 Octombrie 2018, 09:20

*** nu se pot exprima cu cuvintele lor și doar imită termeni din alte sporturi. Întelegeti ceva din fraza „ a fost depunctată cu 3 puncte și a început noul sezon cu un deficit de două lungimi.” ?????

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close