INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

ULTIMA ORĂ Dan Petrescu se umple de bani! Antrenorul primește o sumă incredibilă din Rusia

Articol de GSP - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 16:56

Dan Petrescu s-a aflat într-un litigiu cu formația Kuban Krasnodar, pe care a antrenat-o în două rânduri. "Bursucul" a câștigat în urmă cu aproape un an acest litigiu, însă suma pe care o are de primit nu este cunoscută.

Românul are de primit mai multe restanțe financiare și a acceptat ca salariile pe decembrie, ianuarie și februarie să fie achitate în rate, anunță sport-express.ru.

Impresarul Nicolae Pârnău a dezvăluit asta în presa rusă, adăugând faptul că prima rată trebuie plătită până de Crăciun.

În al doilea mandat Dan Petrescu a pregătit-o pe Kuban între 14 iunie și 4 octombrie 2016. Ar avea de primit o sumă între 700.000 de euro și 1,5 milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  29 Noiembrie 2017, 09:32

parnau nu minte?

ray51
ray51  •  29 Noiembrie 2017, 09:02

Desi pare ca banii din antrenorat sunt multi si castigati usor, 'povestea' este mult mai apriga si mai dura. Trebuie sa fi ori o stanca ori un ***. Imagineaza-te in pozitia antrenorului la o echipa al carui patron este agramat si diktator.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  28 Noiembrie 2017, 19:54
Postat de adyy25 pe 28 Noiembrie 2017, 18:30

Antrenor fara scrupule si Petrescu asta. Imi aduce aminte de Piturca, care acum cred ca e somer atat de cautat e, sau de Karo de la Vaslui si exemplele pot continua. Antrenori care jecmanesc cluburile. Profita ca sunt cautati intr-un anumit moment, insa bineinteles ca vin si momente slabe iar atunci patronul e prins intre ciocan si nicovala. Fie il dai afara dar ii platesti clauza insa macar salvezi echipa, fie continui insa daca tot se aduna esecurile risti sa si retrogradezi daca nu reactionezi....

se vede ca esti fcsb-ist

Vezi toate comentariile (6)
Comentează