INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

ULTIMA ORĂ Marea speranță de la UTA a trecut probele de joc la Borussia Dortmund!

Albert Stahl
Albert Stahl

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2018 12:10

UTA nu a putut trece pe teren propriu de Daco Getica București după un meci în care ambele combatante au avut șansa victoriei. S-a terminat, până la urmă, egal, 1-1, cu goluri Călințaru pentru oaspeți și Cristian Costin în contul arădenilor.

Ionuț Popa, antrenorul arădenilor, nu a fost dezamăgit de remiza cu echipa antrenată de Marius Baciu.

"Am avut marile ocazii ale jocului, dar s-a terminat doar egal cu un cadou al nostru la golul bucureștenilor. Am avut și astăzi mulți jucători tineri în efectiv care vor face, sunt sigur, o figură frumoasă în retur", a spus Popa.

Antrenorul a anunțat că mijlocașul Albert Stahl (19 ani), unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști români, a trecut probele la Dortmund: 

"Stahl a convins în Germania și va fi înregimentat de Borussia Dortmund, în timp ce alți doi jucători, Coulibaly și Ciprian Rus, au fost urmăriți astăzi de emisari au unor echipe de primă ligă din Rusia.

Nu rămânem însă fără jucători la Arad pentru că voi pleca în interes de servicu la Belgrad și nu voi veni cu mâna goală înapoi”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
onduku
onduku  •  03 Decembrie 2018, 14:39

Si asta a fost talentat de mic, ca si Man. A dat probe si la City, insa de ce e atat de subnutrit? La 19 ani sa fii un slabanog...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează