INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Ultimatum pentru Stanciu » Antrenorul lui Anderlecht este nemulțumit de român: "Nu rezistă"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:34

După un început promițător la Anderlecht, Nicolae Stanciu a avut evoluții modeste la formația din Belgia și au apărut primele nemulțumiri.

Stanciu a aflat de la antrenorul lui Anderlecht că nu va mai avea garantat postul de titular.

"La Steaua era starul echipei, putea face orice dorea, stătea în zona lui de confort. Stanciu nu poate rezista presiunii puse aici pe umerii săi. Îi ofer timp deocamdată, dar trebuie să evaluez cât mai ține creditul. Vreau să fiu corect și cu ceilalți jucători, care merită atenția mea", a declarat Rene Weller.

Belgienii au plătit 7,8 milioane de euro pentru mijlocașul de 23 de ani, plus alte 2 milioane în funcție de performanțe, care a reușit doar două goluri, în Europa League, în 14 meciuri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
injunghiatu
injunghiatu  •  20 Noiembrie 2016, 17:31

Din pacate, la ce rezultate are Anderlecht, va fi foarte greu sa reziste acest antrenor..

gigelos
gigelos  •  19 Noiembrie 2016, 22:05

a murit pri 85-86 parca

fangigi
fangigi  •  19 Noiembrie 2016, 21:49
Postat de gigelos pe 19 Noiembrie 2016, 20:52

A fost odată un portar la Progresul , Bulancea , nu cred ca știi , nu te pricepi. Avea simțul umorului,s-a întors cu fundul la un penalty , tu vad ca ești cam bătut în cap , nu știi de gluma .

pe Republicii, 5-1 pt Rapid!;) doar ca Bulancea ala cred ca nu mai traieste saracu...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează