INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OFERTĂ

Ultimul pariu al carierei? Marica ar putea reveni în Germania

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2015 17:36

Ciprian Marica și-a reziliat contractul cu echipa turcă Konyaspor, iar acum își caută echipă. Atacantul român se află în atenția formației germane FC Nurnberg, din liga a doua, unde este legitimat și fundașul Laszlo Sepsi, anunță site-ul liga-zwei.de.

Marica (30 de ani) a mai evoluat în Germania, la echipele VfB Stuttgart și Schalke 04.

Pe lista de achiziții a clubului FC Nurnberg pentru această iarnă se mai află jucătorii Patrick Ochs, Christian Pander (ambii liber de contract), Patrick Weihrauch (Bayern Munchen), Nadiem Amiri (TSG 1899 Hoffenheim), Vladlen Iurcenko (Bayer Leverkusen), Azid Bouhaddouz (SV Sandhausen), Olivier Jackle (FC Aarau), Matus Bero (AS Trencin), Alexander Gorgon (Austria Viena) și Julian Schuster (SC Freiburg).

După disputarea a 14 etape din 2.Bundesliga, FC Nurnberg ocupă locul zece, cu 18 puncte. Ciprian Marica a dezvăluit că la începutul lunii decembrie va anunța echipa la care va evolua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
area51
area51  •  17 Noiembrie 2015, 20:22

E pe lista celor de la FC Nurnberg ! Si asta pt ca-i liber si-i ...moca !

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  17 Noiembrie 2015, 19:27
Postat de mal. pe 17 Noiembrie 2015, 18:07

Îmi place expresia „a evoluat...” ha ha ha Mai corect ar fi fost „a fost legitimat”, căci evoluatul și jucatul... sunt pentru alții, din alt film... O țară întreagă așteaptă anunțul! Papagalul!

La peste 100 de meciuri in bundesliga (indiferent daca a jucat titular sau a intrat pe parcurs) cred ca se poate spune ca a evoluat.

mal.
mal.  •  17 Noiembrie 2015, 18:07

Îmi place expresia „a evoluat...” ha ha ha Mai corect ar fi fost „a fost legitimat”, căci evoluatul și jucatul... sunt pentru alții, din alt film... O țară întreagă așteaptă anunțul! Papagalul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează