INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Un club a intrat pe fir pentru transferul omului chemat de Rednic să salveze echipa

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 21:26

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Mircea Rednic îl vrea pe Bogdan Stancu la Dinamo, atacantul fiind liber după despărțirea de Bursaspor.

În cursa pentru Bogdan Stancu, 31 de ani, Dinamo va avea o adversară din Turcia. Erkan Sozeri, antrenorul lui Genclerbirligi, a spus că echipa de pe locul 1 din Liga a doua din Turcia este interesată de atacantul de 31 de ani.

"Suntem interesați de Bogdan Stancu. Dar există unele complicații. Noi vrem să îl transferăm, dar nu vrem să depășim bugetul de salarii", a declarat Erkan Sozeri, potrivit presei din Turcia.

Bogdan Stancu a mai jucat la Genclerbirligi între iulie 2013 și ianuarie 2018. De-a lungul carieriei, Stancu a mai trecut pe la FC Argeș, CS Mioveni, Unirea Urziceni, FCSB, Galatasaray, Orduspor și Bursaspor.

35de goluri are Stancu la Genclerbirligi, în 95 de meciuri

1.000.000 €este cota lui Bogdan Stancu, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  04 Ianuarie 2019, 11:27

a vorbit cineva din redactie cu rednic ptr. transferul lui stancu si acesta a confirmat ?am avut petarde destule si mai avem in lot deci nu ne trebuie stancu .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează