INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  DECLARAȚII

Un fost jucător al Stelei dă în Reghe: "M-am simțit dat la o parte! Simțeam o răceală"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2017 09:46

Alin Toșca, fundașul lui Betis Sevilla, a făcut acuzații dure la adresa antrenorului Stelei, Laurențiu Reghecampf.

Fundașul de 24 de ani l-a acuzat pe tehnician că în unele momente l-a marginalizat. GSP.RO a prezentat în exclusivitate relațiile tensionate dintre antrenor și Toșca din cauza faptului că jucătorul nu a vrut să fie impresariat de soția antrenorului stelist.

"Au fost momente în care am simțit o oarecare răceală din partea antrenorului. M-am simțit dat la o parte. Însă, vreau să cred că nu a avut nicio legătură cu această poveste, deși momentele s-au suprapus.

Vreau să îi mulțumesc lui Gigi Becali care m-a înțeles și a acceptat să mă lase să semnez cu Betis. A fost un pas foarte important pentru cariera mea. Sincer, am simțit o presiune mare în ultima perioadă și mă bucur că s-a rezolvat transferul. A fost momentul cel mai potrivit", a spus Toșca la TV Dolce Sport.

1.000.000 €a plătit Betis pentru Alin Toșca

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează