STRANIERI    •   DESPĂRȚIRE

Un fost jucător important al lui Dinamo e liber de contract » În 2009 pleca din Ștefan cel Mare pe 3 milioane de euro!

Joi, 14 Iunie

Aventura lui Adrian Ropotan la formația Hatta Club (Emiratele Arabe Unite) a luat sfârșit în mod oficial.După mai bine de doi în care a fost un om determinant în linia mediană a echipei sale, contractul lui Ropotan a ajuns la final, iar fostul dinamovist a luat decizia de a nu-și mai prelungi înțelegerea cu Hatta Club. Din 2016, Ropotan a evoluat în 41 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 4 pase decisive. 

Cum experiența în Golf s-a încheiat, Ropotan, ajuns la 32 de ani, e în căutarea unei noi provocări. Mijlocașul vrea să-și găsească un angajament cât mai repede pentru a putea prinde pregătirea de vară alături de viitoarea echipă.

De-a lungul carierei, "Ropo" a evoluat pentru Dinamo București, Dinamo Moscova, Tom Tomsk, Volga Novgorod, Gabala, Petrolul, Pandurii Târgu Jiu și Hatta Club. Acesta a strâns și 7 selecții la prima reprezentativă a României. 

Ropotan face parte din ultima echipă a lui Dinamo care a câștigat titlul în Liga 1, în 2007, el jucând și în "dubla" cu Lazio din preliminariile Ligii. Doi ani mai târziu a fost transferat la Dinamo Moscova pentru aproape 3 milioane de euro. 

500.000 €e în prezent cota de piață a lui Ropotan. În 2010, pe vremea când juca la Dinamo Moscova, ajunsese să valoreze 2,2 milioane de euro

Comentarii (2 ) Adaugă comentariu

sibelius  •  14 Iunie 2018, 16:23

Postat de unreal pe 14 Iunie 2018, 15:17

baiatul asta a stralucit prin doua calitati, prin simularea excelenta a fault-ului si prin simularea fotbalului.

Si cu toate astea a reusit sa aiba in CV Dinamo Moscova si sa faca si ceva bani prin tari exotice. Un caz interesant.

unreal  •  14 Iunie 2018, 15:17

baiatul asta a stralucit prin doua calitati, prin simularea excelenta a fault-ului si prin simularea fotbalului.

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase