INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  IMPRESAR

Un impresar român are cele mai mari câștiguri din comisioane, conform Forbes! Un star de la PSG se numără printre jucătorii pe care-i reprezintă

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:10

Agentul român Constantin Dumitrașcu este pe primul loc în ierarhia câștigurilor din comisioane, la egalitate cu americanul Scott Boras, conform unui clasament realizat de Forbes.

L'Equipe notează că Dumitrașcu l-a devansat pe Jorge Mendes, impresarul lui Cristiano Ronaldo și Angel Di Maria și este la egalitate cu Scott Boras, agent american al starurilor din liga de baseball MLB.

Conform sursei citate, Dumitrașcu și Boras au câștigat din comisioane în valoare de câte 93 de milioane de euro (110 milioane de dolari). Impresarul român reprezintă 87 de fotbaliști și își desfășoară activitatea în Franța. 


Constantin Dumitrașcu (foto: L'Equipe)

Printre numele aflate pe lista lui Dumitrașcu se numără Edinson Cavani, starul celor de la PSG, dar și Hugo Lloris, Olivier Giroud, N'Golo Kanté, Samuel Umtiti, Raphaël Varane, Moussa Sissoko, Nabil Fekir, Dimitri Payet sau Adrien Rabiot.

Unul dintre cei mai mediatizați impresari din fotbal, Mino Raiola, agentul lui Paul Pogba, Marco Verratti și Blaise Matuidi ocupă locul 10 în clasamentul Forbes.

7 impresari dintre cei mai profitabili 50 activează în fotbal, iar 4 dintre aceștia de află în primele 6 locuri în ierarhia Forbes

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
t0ni
t0ni  •  28 Septembrie 2017, 00:12

Cum, nu sant *** din Pipera cei mai tari de pe planeta? :-))) Se scufunda planeta ciobanilor dar oricum ei au vedetele mioritice pe mana si fotbalul romanesc e dupa imaginea lor in ultimii 20 de ani! ;-))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează