INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Un român cu performanțe în Golf a schimbat echipa: "De azi e un nou început"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 12:54

După ce-a câștigat de două ori titlul de campion cu echipa olimpică a celor de la Al Hilal, Ciprian Panait a decis să plece de la Al Raed, acolo unde ajunsese în octombrie 2017, și a semnat în această dimineață un contract cu Al Batin, în prima ligă din Arabia Saudită.

Ciprian Panait are de astăzi o nouă echipă! Tehnicianul de 41 de ani a decis să renunțe la contractul pe care-l avea cu ocupanta ultimului loc din Arabia Saudită, Al Raed, și la doar câteva ore de la semnarea actelor de despărțire a parafat un nou contract, tot în Arabia Saudită. Acesta a fost numit "principal" la Al Batin, echipă clasată pe locul 10 în campionat. Panait îi ia locul pe banca tehnică portughezului Quim Machado.

"E un nou început pentru mine. Cu ajutorul băieților vom face lucruri mari împreună, sunt sigur că o să avem rezultate dacă muncim și dacă ne dorim să fim printre cei mai buni. Nu mă plâng, pentru că vreau să facem performanță împreună! Sunt un om căruia îi place mult munca și care studiază toată ziua pentru a ajunge cel mai bun", spune Panait pentru GSP.ro.

Ciprian Panait e doctor în Educație Fizică și Sport, absolvent al UNEFS cu nota 10. A lucrat la mai multe echipe din România, printre care Rapid și FC Vaslui, dar a decis că are nevoie de o provocare și a plecat în Arabia Saudită, în urmă cu trei ani.

Informații altfel despre Arabia Saudită*

- În capitala Arabiei Saudite, Ryad, sunt vândute peste 100 de cămile în fiecare zi.
- 80% din forța de muncă din Arabia Saudită provine din străinătate.
- Zona petrolieră Ghawar are rezerve de petrol suficiente pentru a umple 4,7 milioane de piscine olimpice.
- Arabia Saudită este de 6 ori mai mare decât Germania, însă 95% din teritoriul ei este considerat deșert.
- King Tower urmează să fie construit pe coasta Arabiei Saudite în 2018 și va fi prima clădire din lume care va măsura 1 kilometru înălțime și va avea hoteluri, spații de birouri și apartamente foarte scumpe.
- Rata șomajului în rândul femeilor este de 54,4%, în timp ce în rândul bărbaților este de 20,8%. Mai mult, 47% din populația Arabiei Saudite are sub 24 de ani.
* sursa: lugera.ro

Playtech: Doliu în lumea fotbalului. A murit electrocutat în baie, din cauza telefonului mobil


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  06 Februarie 2018, 13:56

e Kingdom Tower ziaristul lui peste

Vezi toate comentariile (1)
Comentează