INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  JUNIORI

Un român la Chelsea! » Paul Copaci se află în probe la fosta echipă a lui Dan Petrescu

Articol de - Publicat joi, 01 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 01 mai 2014 00:00

Fundaşul stînga a mai avut stagii de pregătire la Manchester City, Everton, Aston Villa sau Leicester şi va încerca să-i impresioneze pe londonezi pe parcursul unei săptămîni.

Atletico Arad mai propune un nume în Albion. După Vasi (Man. City), Covaci (Bristol) sau Oaidă (Wolves), fundaşul stînga Paul Copaci a ajuns la Chelsea, unde va sta o săptămînă şi se va antrena cu echipa U16!

Internaţional la lotul antrenat de Florin Răducioiu, Copaci e caracterizat de antrenorul său de la Arad, Cristian Păcurar. "I-a impresionat pe englezi prin talie, are 1,87m, dar şi prin polivalenţă. Poate juca şi stoper, şi fundaş central, şi mijlocaş defensiv!".

"A răcit, Chelsea i-a luat alte bilete!"
Bărbatul completează: "City a insistat, însă pe fir a intrat Chelsea. Cum el e născut imediat după 1 septembrie, englezii ţin cont de asta, fiindcă grupele de vîrstă se fac pe sistemul 1 septembrie '98 - 30 august '99. Un alt mare avantaj!".

Iar Păcurar conchide: "Trebuia să meargă acum o săptămînă, dar a răcit. De obicei, nu te mai cheamă. Dar Chelsea i-a cumpărat alte bilete, semn că îl doreşte!".

"Englezii au pus ochii pe Copaci la ultimul nostru turneu acolo, îl vor mai multe echipe, nu doar Chelsea" (Cristian Păcurar, antrenor Atletico)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
becail
becail  •  02 Mai 2014, 14:27

Povesti de presa...Daca l-au refuzat Everton, Aston Villa sau Leicester nu va lua niciodata trialul la Chelsea. Il plimba un asa zis impresar pe acolo. Un tip care stie mai mult handbal decit fotbal :) si asta se vede. Un nou rateu mr. StefXXXX. Bye!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează